PUBG Suomiliiga, PSL. Suomessa pelattava PSL on ollut jo jonkin aikaa Suomen ruohonjuuritason Playerunknown’s Battlegroundsin jalokivi ja ponnahduslauta monelle menestyneelle pelaajalle. Juuri kun kerroimme viime viikolla, että PUBGin korkeimman tason kilpapelaaminen muuttuu radikaalisti, nyt voimme todeta että muutokset koskevat koko kilpapelisceneä, ainakin epäsuorasti. 

PUBG Finland julkaisi uusia tietoja tulevasta PSL-kaudesta, ja joku voisi kommentoida, että hyvältä näyttää! PSL:n viides kausi tuo nimittäin tullessaan mahdollisuuden kansainvälisille joukkueille lähteä tähän ruljanssiin mukaan. Suomen ulkopuolelta tulevien joukkueiden läsnäolo varmasti nostaa liigan pelillistä tasoa, ja kasvattaa kiinnostusta sitä kohtaan.  

Liigaa pelataan yhteensä viiden viikon ajan, ja kaksitoista kovinta joukkuetta ansaitsee paikan suoraan Lantrekin tulevasta PUBG-proturnauksesta. Palkintorahaa jaetaan taas maireat 5000€ kolmen podiumille selviävän joukkueen kesken, joten myös taloudelliset ajurit ovat kohdallaan vauhdittamaan joukkueiden voitontahtoa!

Liigan tulevista formaattimuutoksista tulee vielä lisätietoa lähempänä turnauksen alkamista, ja lisätietoja Lantrekin suurturnauksesta on myös huhujen mukaan saapumassa tulevaisuudessa.  

PUBG Corporationin muutokset kilpapeliscenessä, ja esimerkiksi PUBG Europe Leaguen lopettaminen ovat varmasti syitä siihen, että miksi kansainvälinen kiinnostus Suomen PUBG-kilpailuja kohtaan on kasvussa, ja yksi syistä myös siihen miksi kovemman tason turnauksen ovat taas kiikarissa täällä pohjolassa.  

Suomen paikallinen PUBG-scene on uniikki pelimaailmassa, ja kansainväliset joukkueet ovat varmasti huomanneet tämän jo aikaisemmin. Kiinnostusta on ollut rajojemme ulkopuolella jo jonkin aikaa, ja nyt tämä kiinnostus saadaan valjastettua liigan tason nostamiseen. PUBG Finland on onnistunut luomaan formaatin, jolle kysyntää löytyy kansainvälisestikin. Onnittelut siitä! 

Lisätietoja ja tulevia julkistuksia löytyy PUBG Finlandin sivuilta, ja eurheilu.com suosittelee myös  ottamaan yhteisön Discord-kanavan haltuun uusimpien tietojen haalimiseksi. 

Lähde: PUBG Finland Kansikuva: PUBG Finland