Viikonloppuna järjestettävä PGL-PUBG Spring Invitational, jossa 16 joukkuetta kilpailevat 100 000 dollarin voittopotista Romanian Bukarestissa, tulee muuttamaan tavan, jolla yleisö pääsee todistamaan eurheilullista Playerunknown’s Battlegroundsia! Vapaus ja valta valita, ketä haluat itse seurata turnauksessa, siirtyy katsojille turnausjärjestäjiltä. 

Eilen julkaistussa twiitissä PGL kertoi ensimmäistä kertaa, että turnauksessa tulee olemaan mahdollista seurata pelaaja- ja tiimikohtaisia striimejä. Ominaisuutta on toivotta PUBGin ensimmäisistä turnauksistä lähtien, ja viimein joku otti härkää sarvista ja lähti toteuttamaan kauan kaivattua ominaisuutta. PGLesport-sivulla pystyy jo nyt tutkimaan miten tekninen toteutus on tehty. Näin ennen turnauksen alkamista voidaan todeta että systeemi vaikuttaa luontevalta ja helppokäyttöiseltä, mutta lopputuleman näkee vasta pelien käynnistyttyä. 

Turnaukseen tulee osallistumaan lajin kovimmat tiimit pelaajineen, joten on varsin mukavaa nähdä keitä yleisö tulee seuraamaan: katsovatko kaikki yleislähetystä vai ottavatko huippujoukkueet karhunosan katsojista? 

Viikonlopun karkeloihin osallistuvat joukkueet ja aikataulut alla.

PGL-PUBG_osallistujat - Eurheilu

Tänä viikonloppuna pääsee siis vihdoinkin todistamaan koko turnauksen sinivalkoisten lasien läpi, sillä turnaukseen osallistuu tuttuun tapaan FaZe Clan. Mikäli suomikuvakulmat kiinnostavat on tarjolla Jere ”Jembty” Kauppisen ja Anssi ”mxey” Pekkosen tarkkaa työskentelyä. Ennakkosuosikkina Faze tarjoaa taatusti viihdyttävää menoa, joten muistakaa säätää näytöt taajuuksille torstaista eteenpäin! 

Lähteet: PGL, PGL Esports Twitter Kansikuva: PGL