PUBG Global Championship on pelin suurin ja rahakkain turnaus, ja nämä MM-kisat saatetaan ensi yönä päätökseensä. Miljoonien palkintopotista taistelee yhä kourallinen joukkueita, ja mukana kultajahdissa on vielä kaksi suomalaispelaajaa. 

Eilen alkaneessa finaalisarjassa ei olla nähty vielä suuria irtiottoja, ja kärkipään joukkueet ovat vielä kaikki kandidaatteja kultasijan nappaamiselle. Kuuden ottelun jälkeen pistetaulukon kärjessä on etelä-korealainen Gen.G, toisella sijalla Four Angry Men ja kolmantena OGN Entus Ace. Täysi listaus löytyy tästä linkistä.

Ainut suomalainen, jolla on vielä oikea mahdollisuus nousta turnauksen voittajaksi joukkueineen, on Anssi “Mxey” Pekkonen. Fazen nelikko oli lähellä karsiutua koko finaalisarjasta, mutta huiman semifinaalisarjan viimeinen ottelu oli joukkueelle onnistuminen ja paikka irtosi finaaleihin. Finaalisarjassa Faze on viidentenä, ja alkukankeudesta päästyään joukkue nappasi vielä erävoiton eilisillan viimeisestä kartasta. 

Turnausta voi seurata PUBG Esportsin viralliselta sivulta, sekä virallisen Twitch-lähetyksen kautta. Suomeksi ottelut selostetaan PUBG Finlandin Twitch-kanavalla ja selostajana toimii Matti “c0pter” Korvenmaa. Ottelut pelataan paikallista Jenkkilän aikaa iltaisin, eli Suomen aikaan käännettynä myöhään aamuyöstä.