Viikonlopun E3-messuilla PUBG Corporation julkaisi muutamia uutuuksia, joita pelaajat voivat odottaa peliin lähitulevaisuudessa ja osittain loppuvuodesta. Mittavin uudistuksista on ehdottomasti uusi talvikartta.

 

Lunta tupaan

PUBG:iin on toivottu jo jonkin aikaa uutta karttaa, joka sijoittuisi talvisiin maisemiin. PUBG Corporation on nyt vastaamassa pelaajien toiveisiin ja uusi kartta on tällä hetkellä suunnitteilla. PUBG XBOX E3 -trailerissa nähdään pelin nykyiset kartat ja videon lopulla maisemat muuttuvat arktisen kylmiksi, ja näemme muutaman sekunnin ajan mitä pelinkehittäjillä on suunnitteilla.

Fanien keskuudessa on jo aikaisemminkin haikailtu talvikarttaa, jopa sen verran että Redditissä julkaistiin alkuvuodessa fanin tekemä suunnitelma siitä, millainen PUBG:in talvikartta voisi olla. Nördheim ehkä antaakin suuntaa sille, mitä tulemme näkemään pelin virallisten kehittäjien taholta loppuvuodesta. Pakko nostaa hattua Nördheimin tekijälle loistavasti työstä!

 

Ballistista suojaa kilvestä

Toinen kauan kaivattu lisäys peliin on liikuteltavien suojien lisääminen. Toiveeseen tullaan nyt vastaamaan ballistisen kilven muodossa. Luoteja kestävä kilpi (Ballistic Shield) tulee olemaan pääaseen korvaava suojavaruste. Kilpi tullaan ainakin alkuun lisäämään vain War Mode -pelimuotoon PC:lle ja Xboxille. Se jää vielä nähtäväksi, mistä kilpeä tulee pelimaailmassa löytämään ja tuleeko sitä koskaan normaaleihin pelimuotoihin.

E3 Ballistic Shield PUBG

 

Sanhook vihdoin liveservereille

Viimeisenä muttei vähäisimpänä julkistettiin että Sanhook tullaan implementoimaan PC:n liveservereille tämän kuun 22. päivä.  Xboxille kartta on tulossa ”myöhemmin” kesällä, eikä virallista päivämäärää ole vielä lyöty lukkoon. Vielä viime viikolla experiemental servereillä ollut kartta vaikuttaa siis vihdoinkin olevan tarpeeksi valmis virallista julkistusta varten. Karttaa ehdittiin jo kokeilla tovi betassa, ja onkin positiivista että PUBG Corporation on malttanut hioa kartan hyvään kuntoon ennen virallisia julkaisupäivää.

Lähteet: Steam Community, Youtube, Pubgwintermap.com Kansikuva: Steam Community