PLAYERUNKNOW’S BATTLEGROUNDS:in uusin kuukausipäivitys on jo saapunut pelin yleiselle testipalvelimelle  ja se on tarkoitus julkaista huomenna myös pelipalvelimelle. Tämä tosin saattaa myöhästyä, koska testipalvelimen julkaisu myöhästyi päivällä.  

Pelin uusimman päivityksen odotetuin ja suurin muutos on ensimmäisen persoonan pelipalvelimien tulo peliin. Pelimuoto on pelattavissa aluksi vain Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa Solo- ja Duo-pelimuotoina.

Lisäksi peliin saadaan uusi ase, kun Mk14 EBR tarkkuuskivääri, joka on saatavissa vain tarvikelaatikoista. Kyseinen ase käyttää 7.62mm ammuksia.

Alla kuva uudesta aseesta.

Muita merkittäviä muutoksia peliin ovat raportointisysteemin lisääminen, kulutettavien tavaroiden kuten ensiapupakkauksen käyttöön tulleet animaatiot, sekä pelaajien on nyt mahdollista palata pelipalvelimelle yhteyden katkeamisen jälkeen.

Pienempinä muutoksina päivityksessä tulee muun muassa pelin optimointia, äänien selkeyttämistä sekä ensiapupakkauksen, kipulääkkeiden(painkillers), lääkepakkauksen(medical kit) ja adrenaliinipiikin käyttöajan lyhentäminen.

Uudet laatikot tuovat uusia tavaroita

Näiden muutosten päälle peliin tulee joukko uusia laatikoita, jotka sisältävät vaatteita pelaajahahmoille. Peliin tulevat “Survivor Crate” sekä “Wanderer Crate” ovat ilmaiseksi avattavia laatikoita, jotka tuovat mukanaan joukon uusia vaatteita.

Alla olevista kuvista näet minkälaisia tavaroita laatikoissa on. Jos et näe kuvia voit katsoa ne täältä.

Voit katsoa päivityksen tarkemmat tiedot täältä.

Lähde ja kuvat: Steamcommunity