Penta Sportsin suomalaisten viettäessä vapaapäivää, Ence ratkaisi jatkopeliensä kohtalon myöhään eilen illalla. Vastaan asettui turnauksessa huimasti peliään parantanut eiNS.gg. Kartoiksi valikoituivat Encelle varsin suotuisat Border, Chalet ja Consulate.

Valitettavasti jo edellisessä ottelussa vaivanneet ongelmat olivat vahvasti läsnä Border-kartan alusta asti. Roaming-pelaamisen ja kaksintaisteluiden ontuessa peli oli pian 4-0 eiNS:lle. Viidenteen erään Ence muuttikin rajusti operaattoreitaan ja sai vietyä seuraavat kolme erää keräten elintärkeää itseluottamusta takaisin. Vaikka eiNS vei kahdeksannen erän ja sitä myöden ensimmäisen kartan 5-3, oli Encen pelissä nähtävissä selkeä muutos parempaan.

Seuraavaksi vuorossa ollut Chalet on tullut tunnetuksi Encen vahvana karttana.  Itseluottamuksensa takaisin saanut suomalaisjoukkue pelasi murskaavasti ja vei kartan puhtaasti 5-0. Erityisesti kapteeni Niklas”Willkey”Ojalainen esitti parasta osaamistaan.

Viimeisenä ja ratkaisevana pelattu Consulate oli pelillisesti tasaisempi eiNS:n toivuttua Encen vihaisesta esityksestä. Tästä huolimatta pelinsä löytänyt kokenut suomalaisjoukkue vei kartan nimiinsä lopulta 5-3 ja kohtaa puolivälierissä Penta Sportsin.

Vaikka Ence varmisti paikkansa jatkopeleissä, pelaamisessa on paljon ongelmia. Encen vastustajista eRa sekä eiNS eivät kuulu huippujoukkeisiin ja Ence oli vaikeuksissa molempien kanssa. Joukkueen on jatkoakin ajatellen löydettävä keinot joilla pelaamisen taso säilyy tasaisena. On täysin päivänselvää ettei Encen turnauksessa nähty esiintyminen riitä Pentaa vastaan jos mitään odottamatonta ei tapahdu.

Joka tapauksessa tänään klo 17 pelattava ottelu on suomalaista urheiluhegemoniaa parhaimmillaan. Pentan molemmat suomalaiset ovat Encen vanhoja pelaajia ja Aleksi”UUNO”Työppönen siirtyi juuri Pentan akatemiajoukkueesta Encen riveihin. Toisensa hyvin tuntevien joukkueiden kohtaamisen voit katsoa täältä.

Kuvalähde:Ubisoft