Ence Esports otti myöhään eilen illalla kauden avausvoittonsa ranskalaisesta Team Oplonista. Suomalaisten mollivoittoinen kausi sai uutta sävyä jumbofinaalissa kun Oplon taipui kartoin 2-1. Voiton myötä Ence jää odottamaan Challenger Leaguen finaalin tulosta ja vastustajaa ratkaisevaan otteluun Pro League paikasta.

Vaikka vastassa oli selkeästi liigan huonoin joukkue, oli Encen peli huomattavasti ehjemmän ja aloitteellisemman näköistä kuin missään vaiheessa tämän vuoden aikana. Joukkueen pelaamiseen ja roolitukseen tehdyt muutokset olivat pelillisten lukkojen lisäksi avanneet niitä myös henkisellä puolella.

Joukkue oli siirtänyt Aleksi ”Uuno” Työppösen vapaampaan rooliin, joka näkyi vapauttaneen herran peliä huomattavasti. Myös Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pystyi toteuttamaan omaa rooliaan tasaisesti jota joukkue ehdottomasti tarvitsee.

Isoin ja varmasti kaivatuin muutos oli kapteeni Niklas ”Willkey” Ojalaisen monumentaalinen tasonnosto vaikean alkukauden jälkeen. Pelissä oli aivan erilaista itseluottamusta kuin missään vaiheessa kautta.

Seuraavaksi Ence kohtaa CL-finaalin häviäjän kuolemanpelissä paikasta ensi kauden Pro Leagueen.

Kuvalähde:ESL