Pohjoismainen King of Nordic turnaus saavuttaa päätepisteensä tulevana viikonloppuna. Lauantaina käynnistyvässä lopputurnauksessa voittoa tavoittelee kaksi suomalaista joukkuetta: Moti On Gaming ja nFinite R6.

Moti saavutti paikan finaaleissa voitettuaan ensimmäisen maakarsinnan sekä pohjoismaiset karsinnat. nFinite eteni toisten maakarsintojen jälkeen finaaleihin olemalla ns. low seed voittaja pohjoismaisissa karsinnoissa.

Lopputurnaukseen kelpuutettiin kaksi suomalaista, kolme norjalaista, kaksi tanskalaista ja yksi ruotsalainen joukkue. Näinollen jokainen maa sai edustuksen lopputurnaukseen. Suomalaisittain harmittavasti molemmat joukkueet ovat yläkaaviossa, joten unelmafinaali jää tällä kertaa valitettavasti unelmaksi.

Varsin ennakkoluulottomasti ja jopa röyhkeästi turnauksessa esiintynyt nFinite ei ole lähdössä turnaukseen vain kokemusta hakemaan. Joukkueessa on selvästi linjattu, että vain voitto kelpaa. Joukkueen kapteeni Joona”JoNeZkI”Vääränen kertoi eUrheilu.com:lle joukkueen lähtevän luottavaisena haastamaan toisia joukkueita.

”Todella kovaa ollaan treenattu ja sitä myöden on vahva usko joukkueen tekemiseen. Joukkueessa hallitsee todella hyvä henki ja treenaamisen myötä yhteispeli on kovassa kuosissa. Todellakin ollaan menossa voittamaan ja meidän etuna on varmasti se, että päästään vähemmän tunnettuna joukkueena iskemään hieman puskista”

Voittoon uskoo myös Moti On Gaming:n kapteeni Sami”S4mpo”Heiskanen. Joukkue jätti Challenger-Liigan karsinnat väliin ja hakee turnauksen voittoa tosissaan.

”Sovittiin selkeästi, että jos ei olla CL-karsinnoissa top 8 niin jatketaan harjoittelua eikä osallistuta toiseen karsintapäivään. Pelattiin jo Nordic qualifiereillä hyvin, mutta nyt vedetään vielä paremmin niin voitto irtoaa. Ollaan katottu valmiiks joukkueet, jotka vois olla uhka ja mietitty stratit ja counterstratit kondikseen”.

Suomalaisittain mielenkiintoinen turnaus alkaa huomenna 3.3 klo 14. Otteluita voit seurata King of Nordicin viralliselta twitch kanavalta.

Kuvalähde: King Of Nordic