Penta Sports jatkoi voittojen tiellä viikon toisessa ottelussaan saksalaista Orgless -joukkuetta vastaan. Varsin helpohkon avausottelun jälkeen pisteet olivat huomattavan tiukemmassa tällä kertaa. Coastline -kartassa pelattu ottelu oli varsin vaiherikas ja tarjosi varmasti viihdettä molempien joukkueiden faneille.

Operaattoreista hylättiin Mira, Zofia, Valkyrie ja odotetusti Orglessin yksi lempioperaattoreista Ying. Penta avasi pelin ensimmäisen puoliskon hyökkäämällä. Varsin nopeaan tahtiin Penta latasi tilanteeksi 3-0 ja Orglessin puolustuspeli näytti lähinnä hajanaiselta ryntäilyltä. Pentan support pelaaja Daniel ”GoGa” Romero oli kovalla pelipäällä ja varmisti 2-0 erän oivallisella clutch -pelillä.

Orgless ilmottautui mukaan otteluun neljännessä erässä ottamalla ensimmäisen erävoiton, mutta Penta painoi samantien kaasua vieden pelin ottelupalloon tilanteessa 5-1.

Hyökätessään Orgless suosi todella paljon savujen käyttöä ja tämä aiheutti paljon ongelmia ”Euroopan joukkueelle”. Vastustamattomasti saksalaiset puskivat päälle ja pian oltiin tilanteessa 5-4. Momentumin ollessa täysin Orglessin hallussa oli aika näyttää miksi maailmanmestaruus asustaa Pentan kaapissa. Viimeisen erän onnistuneella puolustuksella Penta vei ottelun lopulta nimiinsä 6-4. Osuvasti ratkaisevan frägin otti ottelun hahmo Romero.

Orglessin riveistä vahvasti esiintyi entinen Penta pelaaja Niklas ”KS” Massierer.

Eurheilu.com jututti Juhani ”Kantoraketti” Toivosta ottelun jälkeen.

Huippufräggerin muotokuva. Juhani ”Kantoraketti” Toivonen

Toivonen kertoi olleensa omaan peliinsä tyytyväinen vaikka voitto vaikeimman kautta tulikin. Sitä miksi kytkin alkoi luistaa 5-1 tilanteessa herra kommentoi seuraavasti:

”Niiden hyökkäämisessä oli vaikeinta se metan kova hyväksikäyttö. Pelasivat tosi paljon smoke -operaattoreita ja holdas angleja savujen läpi. Ei siihen tyyliin ole oikein mitään countteria.”

Vallan tyytyväinen oli Toivonen myös espanjalaiseen joukkuetoveriinsa:

”Goga pelas ihan h*lvetin hyvin, varmaan isoin syy miks voitettiin. Mies saa rapaa niskaansa mut on mun mielestä liigan paras support pelaaja.”

Toivosen oma kausi on myös henkilökohtaisesti alkanut loistavalla tavalla ja mies on täyttänyt frägäävän roolinsa täydellisesti. Pentan toisella suomalaisella Joonas ”jNSzki” Savolaisella oli frägien valossa hiljaisempi peli, mutta mies hoiti roolinsa mallikkaasti.

Penta jatkaa pelejään ensi viikolla ranskalaista MockIt esportsia vastaan.

Kuvalähde:Siege.gg