Tällä hetkellä Rainbow Six Siegen Pro League joukkueissa on kuumeiset ajat. Liigan siirtoikkuna on sulkeutumassa ja ympäri maailmaa tippuu siirtoilmoituksia vähän väliä. Juuri Pro Leagueen noussut Ence Esports ei myöskään jäänyt osattomaksi siirtoikkunan tapahtumista.

Ence julkaisi eilen tiedotteen sivustollaan, jossa kertoi Aleksi”UUNO”Työppösen jättäneen joukkueen. Samaisessa tiedotteessa joukkue kertoi kiinnittäneensä Nyyrikki Esportsista Alex”SlebbeN”Norlundin.

Alex”Slebben”Norlund(vasemmalla) Siege-Legenda Otto”Pannari”Heikkisen seurassa.

Työppönen nousi tällä kaudella vahvasti esiin pelillisesti ja oli varmuudella useamman tahon kiikarissa kauden päätteeksi. Toistaiseksi julkaisematon taho nappasi Työppösen riveihinsä ja Ence oli pakotettu etsimään korvaajaa.

Edellisellä kierroksella vielä kasvamaan jätetty Norlund nostettiin tällä kertaa veneeseen ja mies saa parin viikon totuttelun jälkeen tulikasteensa viikonlopun Dreamhack -turnauksessa, jossa panoksena on 25.000 dollarin lisäksi paikka Montrealin Invitational turnaukseen missä jaossa on jo yli miljoona dollaria.

Nordlund tunnetaan erittäin kovana ampujana ja valmentaja Kevin”Sua”Stahnke olikin innoissaan päästessään työstämään miehen kaltaista lahjakkuutta.

Lähde: Ence Kuvalähteet: Ence ja Maria Hästbacka