Suomalainen Ence esports päätti eilen oman urakkansa Challenger Leaguen runkosarjassa. Mollivoittoisesti sujuneen illan jälkeen joukkue sijoittui lopulta sarjassa toiseksi. Joukkue hävisi illan molemmat pelinsä varsin selvänumeroisesti.

Sarjan ylivoimainen voittaja Venäläinen Team Empire kellisti Encen 6-1 ja illan toisessa ottelussa Italian ylpeys EnD Gaming vei pisteet 6-2.  Tappioista huolimatta viimeisellä pelipäivällä ei ollut merkitystä jo sijoituksensa aiemmin varmistaneelle Encelle.

Myös koko kauden ylivoimaisesti esiintynyt Team Empire oli varmistanut ykköspaikkansa jo aiemmin.

Ence aiheutti ennen viimeisen kierroksen pelejä dramatiikkaa kokoonpanovaihdoksella. Ville ”Sha77e” Palolan tuleminen kokoonpanoon varmasti muutti kuvioita ja joukkueella on töitä edessään ennen pudotuspelien alkua.

Aleksi ”UUNO” Työppösen runkosarja sujui pääasiassa hymy huulilla.

Hyvän kauden pelanneen suomalaisjoukkueen yksi kulmakiviä oli huikeaan vireeseen yltänyt Aleksi ”UUNO” Työppönen. Alunperin Palolan tilalle joukkueeseen tullut Työppönen teki välillä lähes mitä tahtoi. Toki joukkue löysäili kaasua pudotuspelipaikan varmistumisen myötä ja tämä näkyi myös Työppösen pelissä.

Pudotuspelien avauskierroksella Ence saa vastaansa Trainhard Esportsin. Toisessa ottelussa kohtaavat Team Empire ja EnD Gaming. 2.11. pelattavien pudotuspelien voittaja nousee suoraan Pro Leagueen ja toiseksi tullut karsii paikasta.

Ence on jo hyvissä ajoin ilmoittanut, että sen tavoite on paluu Pro Leagueen. Tämän kauden esitysten perusteella tavoite on todella hyvin haarukassa.

Kuvälähteet: Ence