Ence Esportsin Siege -joukkueen entinen valmentaja Kevin”Sua”Stahnke julkaisi eilen Twitterissä tiedotteen, jossa kertoi jättävänsä joukkueen. Tiedotteessa Stahnke kertoo siirtyvänsä uusien haasteiden pariin ja saaneensa ainutlaatuisen tilaisuuden,  jota ei halua jättää käyttämättä. Samalla mies paljastaa sen verran, että jatkaa uraansa Pro Leaguen parissa.

Entinen Penta Sports -pelaaja jakaa vuolaasti kiitosta joukkueen jäsenille ja manageri Mikko”Protax”Mutaselle sekä toivottaa joukkueelle menestystä jatkossa.

Stahnke siirtyi Encen valmentajaksi viime syksynä kesken kauden ja miehen alaisuudessa Ence sijoittui sarjassa lopulta toiseksi ja nousi takaisin Pro Leagueen.

Encen kokoonpano on kokenut muutoksia viimeisen puolen vuoden aikana kun Balázs ”blas” Kővári ja Aleksi”UUNO”Työppönen siirtyivät kokoonpanosta pois ja tilalle saapuivat Ville”Sha77e”Palola sekä Alex”SlebbeN”Nordlund.

Encen pelin tason on heitellyt viime aikoina ja tällä viikolla joukkue tippui Montreal Invitational -turnauksen karsinnoista pois. Pro League jatkuu joukkueen osalta tänään ja huomenna.

Ence ei ole kommentoinut Stahnken lähtöä.

Kuvalähde:Ence