Nyyrikki Esports julkaisi tänään verkkosivuillaan muutoksen Rainbow Six Siege -joukkueessaan. Oskari ”Oska” Huikko siirtyy vaihtopelaajaksi ja tilalle tulee Otto ”Pannari” Heikkinen. Encessä Pro Leaguen voittanut Heikkinen on suomen kokeneimpia pelaajia ja tuo runsaasti kokemusta Nyyrikin kokoonpanoon.

Julkaistussa tiedotteessa Manageri Atte ”Saltti” Virtanen kiittelee vuolaasti Huikkoa kaikesta mitä tämä on joukkueen eteen tehnyt. Huikko on jo jonkun aikaa miettinyt tilannettaan ja koki ettei pysty antamaan joukkueelle sitä panostusta, jota se tarvitsee pelaajiltaan.

Virtanen kertoi myös, että kaksi syytä ratkaisi uuden pelaajan valinnan. Heikkisen laaja kokemus pelaajana ja se, että testivaiheessa mies istui joukkueeseen kuin hansikas.

Heikkinen itse kommentoi siirtoaan seuraavalla tavalla: ”Olen innoissani liittymässä joukkueeseen ja on mukavaa pelata taas suomalaisessa kokoonpanossa. Sopeutuminen on sujunut hyvin ja kaikki näyttää lupaavalta. Haluan palata takaisin huipulle ja uskon, että pystymme siihen. Ensimmäinen tavoitteemme on kuitenkin pääsy seuraavaan Challenger Leagueen.”

Kuvalähde: Nyyrikki esports