Siegen ammattilaisliigan suomalaisjoukkue Penta Sports palasi tositoimiin Valencian Dreamhack -turnauksen jälkeen. Liigan neljännellä kierroksella vastahankaan asettui ruotsalainen Chaos. Ottelun kartaksi valittiin Oregon ja operaattoreista laitettiin sivuun Lion, Ying, Maestro ja Echo.

Penta aloitti ottelun hyökkäämällä ja siirtyi varsin pian 3-0 johtoon Chaoksen haparoidessa puolustuksen kanssa.  Puolien vaihto tapahtui tilanteen ollessa 4-1. Chaoksen peli piristyi selkeästi joukkueen aloitettua hyökkäämisen ja erät alkoivat muuttua huomattavasti tiukemmaksi kun ottelun alkupuoliskolla.

Juhani ”Kantoraketti” Toivonen ja ESL:n oma wallhack.

Jo ensimäisessä hyökkäyksessä ruotsalaiset onnistuivat kaventamaan. Tiukkojen vaiheiden jälkeen peli oli tilanteessa 5-3 kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen ratkaisi hyvällä clutch – pelaamisellaan voiton Pentalle 6-3.

Ottelun aikana näkyi selkeästi, että molemmilla joukkueilla oli hyökkääminen varsin hyvin hallussa, mutta yksilötasolla etu oli selvästi ”Eurooppalaisten” puolella. Voitollaan Penta nousi sarjakärkeen ohi I Don´t Know :n. Ruotsalaiset jäävät vielä odottamaan avausvoittoaan.

Sarja jatkuu jo tänään. Penta saa vastaansa juuri IDK :n. Ilmassa on varmasti revanssihenkeä Dreamhack -välierätappion jäljiltä. Ottelu alkaa suomenaikaan klo 22 ja sitä voi seurata ESL:n viralliselta Twitch -kanavalta.

Kuvalähde: ESL