Siegen Pro Leaguen ”suomalaisjoukkue” G2 esports palasi sarjatauolta ottelussa ranskalaista Vitalityä vastaan. Tauon aikana alkanut uusi kausi ja sen myötä tulleet uudet operaattorit oli selkeästi otettu haltuun G2 -leirissä.

Kokoonpano, jota usein on pidetty pelaajien keskuudessa metanmuokkaajina oli löytänyt heti käyttöä uusille asioille joita peliin on uuden kauden myötä lisätty.

Ottelu pelattiin Consulatessa ja operaattoreista poistettiin Lion, Thermite, Echo ja Valkyrie. G2 aloitti ottelun puolustavana osapuolena.

Heti ensimmäisessä erässä G2 valitsi karttaan lisätyn uuden pommipaikan ja Joonas ”jNSzki” Savolainen tarttui uuden puolustavan kilpioperaattorin, Clashin ohjaksiin. Clash on operaattori, jonka hyöty perustuu paljon infoon jota  pelaaja voi joukkuelleen antaa kilpensä suojista etsiessään hyökkäjiä. Myös vastustajia hidastava sähkölatus kilvessä tekee operaattorista voimakkaan puolustajan.

Tästä huolimatta ranskalaiset tulivat varsin pirteästi ensimmäiseen erään ja näyttikin, että joukkueen kärsivällinen pusku toisi toivotun tuloksen. G2:n Daniel ”Goga” Romero pilasi kuitenkin ottamalla hyökkääjistä kaikki paitsi yhden hengiltä ja käänsi erän joukkueelleen.

Toisessa erässä Juhani ”Kantoraketti” Toivonen jatkoi 4k -juhlaa vuorostaan. Vitality sai hyvin vähän aikaan ja hyökkäys oli totaalinen tynkä. G2 siirtyi jo 3-0 johtoon ennenkuin ranskalaiset saivat pelinsä käyntiin ja puolia vaihdettiin lopulta tilanteessa 3-2.

Kokoonpano jota ei kovin usein näe Pro League peleissä.

G2:n hyökkäysvuoro oli lähinnä yksipuolinen ylikävely. Ranskalaiset eivät juuri pystyneet pysäyttämään tarkasti ja koordinoidusti puskenutta joukkuetta. Tiivisti pelannut G2 poisti puolustuksen pala kerrallaan ja näytti ajoittain leikittelevän Vitalityn kustannuksella.

Ottelu päättyikin varsin nopeasti G2:n vakuuttaviinn 6-2 voittolukemiin. Pro League jatkuu G2:n osalta 20. päivä kun toinen ranskalaisjoukkue Millenium asettuu vastaan. Sitä ennen kokoonpano piipahtaa Japanissa näytösottelun merkeissä.

Kuvalähteet: Windowscentral.com, ESL