Pariisin Six Major -tapahtumassa ratkaisupelit ovat käynnissä. Juhani ”Kantoraketti” Toivosen ja Joonas ”jNSzki” Savolaisen edustama G2 esports peittosi juuri päättyneessä ottelussa Team Secretin suoraan 2-0. Siegen historian menestynein kokoonpano mankeloi vastustajajoukkueen todella tylysti ja ennakkoon odotetusta ottelusta muodostui tasollisesti melkoinen pannukakku.

Tämän kauden Pro Leaguessa molemmat joukkueet ovat olleet todella hyvässä vedossa ja Secret voitti Valencian Dreamhack -turnauksen, joten odotusarvot ottelulle olivat kovat. Valitettavasti Secretin valmistautumisessa otteluun oli pahasti jokin asia mennyt pieleen. Joukkue pelasi yhtä aikaa sekä liian varovasti, että liian aggressiivisesti antaen jalansijaa tekemällä vääriä valintoja.

Hetkittäin joukkue sai peliään kasaan, mutta niissä hetkissä oli liiaksi jopa sattumaa mukana. Liiallisen varovaisuuden takia Secret suorastaan lahjoitti joitakin eriä G2:lle ja toisaalta Leon ”LeonGids” Giddensin aggressiivisuus oli lähinnä holtitonta pakottamista, jonka rauhallisesti pelanneet G2 pelaajat ottivat helposti pois.

Team Secretin kapteeni Matthew ”meepeY” Sharplesilla oli kädet täynnä G2:n kanssa.

G2 puolestaan jatkoi maltillisella ja pragmaattisella linjalla kuten tässä turnauksessa jo aiemmin on nähty. Tällä kertaa joukkueen talismaani Niklas ”Pengu” Mouritzen oli päättänyt syödä kahden edestä ja pisti turnauksen highlight -koostetta rajulla kädellä uuteen uskoon. Tanskalainen silppusi 23 frägiä kahdessa kartassa muiden pelaajien tukiessa tarvittavilla hetkillä.

Ottelun jälkeen joukkueen kapteeni Fabian ”Fabian” Hällsten myös kertoi odottaneensa kovaa vastusta ja antoi epäonnistuneelle Secretille tunnustusta tämän kauden menestyksestä. Finaalivastuksesta kysyttäessä Hällsten kommentoi, että joukkue on jo useasti voittanut Evil Geniuksen niin sille on mukava saada jatkoa. G2:n finaalivastus selviää illan toisessa välierässä, jossa vastakkain pelaavat juuri EG ja Rogue.

Huominen finaali pelataan n. klo 17 suomen aikaan ja se näkyy tutusti turnauksen viralliselta Twitch -kanavalta.

Kuvalähteet: Ubisoft