Viimeisen vuoden ajan Rainbow Six: Siegen kilpailullista skeneä hallinnut G2 on tehnyt yllättävän kokoonpano muutoksen. Joukkue luopui pitkäaikaisesta pelaajastaan Joonas ”jNSzki” Savolaisesta ja hankki tilalle LeStream Esportsin Aleksi ”UUNO” Työppösen.

”Olen todella innoissani liittyessäni G2:n kokoonpanoon ja organisaatioon. Olen tuntenut joukkueen pelaajat todella kauan, mutta en koskaan ajatellut, että pelaisin heidän kanssaan samassa joukkueessa. Tavoitteeni joukkueessa on pysyä huipulla ja dominoida skeneä”, kertoo UUNO G2:n tiedotteessa.

G2 voitti aiemmin tänä vuonna Rainbow Six: Siegen suurimman turnauksen, Six Invitationalin, jo toista vuotta putkeen. Turnauksen jälkeen joukkueella alkoivat kuitenkin ongelmat, eivätkä he päässeet edes Pro League finaaliin, jääden kolmannelle sijalle. Tämä oli ensimmäinen kerta kaksivuotisen kokoonpanon aikana, kun he eivät päässeet finaaliin.

Kokoonpanomuutos johtuu joukkueen viimeaikaisista huonoista suorituksista. Joukkueen pelaaja Niclas ”Pengu” Mouritzen sanoi, että joukkueen huono suoriutuminen Pro Leaguen ensimmäisellä puoliskolla johtui siitä, että he säästivät strategioita Invitationaliin. Toisen puoliskon huonolle pelaamiselle ei hän ei kuitenkaan pystynyt keksimään mitään tekosyytä.

jNSkzin kohtalo ei ole vielä selkeä, mutta G2 kertoo tiedotteessaan etsivänsä hänelle uutta kotia. G2:n ensimmäinen peli uuden kokoonpanon kanssa on Pro Leaguen kymmenennellä kaudella, jonka alkamisajankohtaa ei vielä tiedetä.

Lähde: G2 Esports, Siege.gg Kuvalähde: Siege.gg