Real Madridin tähtihyökkääjä Gareth Bale liittyi lukuisten urheilijoiden joukkoon perustamalla oman esports-organisaation. Ammattiurheilijat ovat alkaneet hiljalleen kiinnostumaan e-urheilusta. 

Viime vuosina esimerkiksi Shaquille O’Nealin, Ronaldinhon ja Jimmy Rollinsin kaltaiset tähdet ovat ilmoittaneet perustavansa omia organisaatioitaan.

Tammikuun lopussa Barcelonan Antoine Griezmann ilmoitti omasta joukkueestaan ja ei mennyt kovinkaan pitkään, kun verovihollisen Real Madridin hyökkääjä Gareth Bale seurasi esimerkkiä astumalla e-urheilu-skeneen.

Walesilainen ilmoitti Twitterissä 3. helmikuuta uudesta Ellevens Esports -joukkueesta. Samalla ilmoitettiin, että pääpaino on tällä hetkellä jalkapallovideopeli FIFA:ssa. Organisaatio kertoi ostaneensa kolme ammattilaispelaajaa ja kaksi sisällöntuottajaa. 

Ethan ”EthxnH” Higgins, Pedro ”Resende” Henrique ja Tyler Phillips muodostavat kilpapuolen, kun taas Youtubettajat Ryan ”ItsHaber” ja Tom ”NerdFire” liittyvät sisällönluontitiimiin.

Vaikka heillä on FIFAssa tällä hetkellä ainut vahvistettu kilpapelijoukkue, on Bale kiinnostunut laajentamaan myös muihin lajeihin.

E-urheilutähdet, jotka uskovat sopivansa Balen organisaatioon pystyvät Ellevensin nettisivuilla laittamaan hakemuksen, jossa tulee kertoa, miksi juuri sinä sopisit tähän uuteen organisaatioon.

Tällä hetkellä voi hakea FIFA, Fortnite, Rocket League, CS:GO, Rainbow Six, Call of Duty, Apex Legends, Streetfighter tai PUBG-joukkueisiin. Tämä näyttää siltä, että Bale tavoittelee tulemista yhdeksi suurimmista esports-organisaatioista.

 

Lähde: Dexerto

Kuva: worldfootball