On aika purkaa uusi League of Legends -päivitys (patch 7.9). Päivitys julkaistiin eilen ja se sisältää valtavan määrän muutoksia. Uudella Rift Heraldilla voi tästä eteenpäin sulattaa torneja ja supporteilla pelaaminen on mielekkäämpää. Päivityksessä esitellään myös kaksi täysin uutta esinettä, sekä paljon muita uudistuksia. Hahmojen muutosten osalta keskitytään tankkeihin.

Baron Nashorin luolassa lymyilevä Rift Herald syntyy peliin kymmenen minuutin kohdalla ja häviää Baronin syntyessä kahden kymmenen minuutin kohdalla. Herald on käytännössä mini Baron Nashor, joka pudottaa kuollessaan silmänsä. Sen tappaneen tiimin jäsen voi nostaa silmän maasta, ja tämän jälkeen kutsua Heraldin taistelemaan rinnalleen. Rift Herald tulee olemaan erittäin hyvä apuvoima tornien puskuun.

Entisiin support tavaroihin sisältyy tästä eteenpäin pienimuotoinen tehtävä. Kerättyäsi 650 kultaa Relic Shield -esineellä voit lunastaa itsellesi pysyvän kilven. Toisella support esineellä, Spellthief’s edgellä kasatut 650 kultaa antavat ylimääräisen ominaisuuden esineeseen, jolla saat lisää liikkuvuutta. Ancient coin on kolmas yleinen alkuun supportille rakennettava tavara. Tässä tehtävässä keräilet maahan ilmestyviä kolikoita. Suoritettuasi tehtävän saat eliksiirin, jolla pystyt kehittämään yhden taitotason.

Maokai, Sejuani ja Zac ovat olleet tankkeja, jotka voidaan käytännössä valita peliin kuin peliin. Päivityksessä on pyritty luomaan heille terävämpää identiteettiä, jolloin tilanteen mukaisesta valitsemisesta tulisi tärkeämpää.

Uutta rakennettavaa

Tankeille suunnatut Adaptive helm ja Gargoyle Stoneplate tulivat uusina esineinä tässä päivityksessä. Tankkien muutkin tavarat saivat tässä päivityksessä rutkasti muutoksia. Suurimpina muutoksina esille nousevat Abyssal Scepter, josta ei enää saa ability poweria ja Guardian Angel, johon lisättiin attack damagea. Ad carryja ei ole unohdettu päivityksessä täysin ja esimerkiksi Zealin ja Infinity Edgen rakentaminen on tästä eteenpäin halvempaa.

Kuvalähde Riot Games