Vuonna 2018 julkaistu InnerSloth peliyhtiön kehittämä Among Us on tänä syksynä kerännyt itselleen suuren suosion. Pelin perusidea on melko yksinkertainen: Pelaajien joukossa on yksi petturi, joka murhaa muita pelaajia, ja jonka muut pyrkivät paljastamaan. Pelin tapahtumapaikka on avaruusalus, jossa pelaajat suorittavat erilaisia tehtäviä pelin edetessä. Murhaaja laittaa muita pelaajia pois päiviltä, ja koittaa tehdä sen jäämättä kiinni. Petturi koitetaan saada muun miehistön toimesta kiinni kokouksissa, joita pelaajat voivat kutsua kokoon muun muassa löydettyään ruumiin.

Kuva: OneEsports

Nyt Riot Games on onnistunut aiheuttamaan huhun, joka saa pohtimaan, suoritetaanko minitehtäviä ja ratkotaanko murhia yhdestä maailman suosituimmasta videopelistä, League of Legendsistä, tutuilla hahmoilla ja paikoilla. Riot nimittäin

on julkaissut kyselyn, jossa kysytään muun muassa, että olisiko käyttäjä kiinnostunut ostamaan täysin eri genren pelin, joka sijoittuisi silti LoL-maailmaan. Lisäksi yksi kysymyksistä kysyy suoraa, olisiko käyttäjä kiinnostunut ostamaan pelin, jonka pelattavuus on samanlainen kuin Among Us -pelissä tai Town of Salemissa.

Riot ei ole vahvistanut, että tällaista peliä oltaisiin toteuttamassa, mutta kysely paljastaa ainakin sen, että Riot on valmis laajentamaan pelivalikoimaansa ainakin jossakin muodossa. Tällä hetkellä Riotin valikoimasta löytyy viisi pelinimikettä: League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, Wild Rift sekä suuren suosion saavuttanut Valorant.

Lähde: OneEsports
Kuva: Among Us / Steam