Rocket League Championship Seriesin kauden 6 Euroopan turnaus on edennyt finaalivaiheeseen. Playoffeissa selvitetään kuuden parhaan joukkueen järjestys ja turnauksen voittajajoukkue, joka kuittaa 38 531 dollaria. Kaikkiaan palkintorahaa on jaossa sievoisesti, yhteensä 214 250 dollaria. Ottelut käydään tämän illan ja yön aikana, ja niitä voi seurata Rocket Leaguen Twitch-kanavalta.

Runkosarjan jälkeen johdossa on Team Dignitas, joka on voittanut kaikki seitsemän peliään ja ollut sikäli varsin ylivoimainen. Suomen värejä joukkueessa edustaa sen varapelaaja Joni ”JHZER” Humaloja. Team Dignitas on jo lunastanut paikkansa semifinaaleissa, samoin FlipSid3 Tactics, joka sijoittui runkosarjan toiseksi.

Illan ensimmäisissä otteluissa selviävät kaksikon semifinaalivastustajat, kun ensin klo 19 Suomen aikaa pelattavassa ottelussa kohtaavat Renault Vitality ja PSG Esports, ja klo 20 pelattavassa ottelussa puolestaan We Dem Girlz ja mousesports. We Dem Girlzissa on myös suomalaisedustus: siinä pelaa Otto ”Metsanauris” Kaipiainen.

Semifinaalit otellaan klo 21 ja 22 Suomen aikaa. Finaalin kimppuun päästään keskiyöllä, jota ennen klo 23 käydään pronssiottelu. Turnauksen neljä parasta joukkuetta pääsevät Las Vegasissa 9.-11.11. järjestettäviin maailmanmestaruuskilpailuihin, jossa Euroopan huippujoukkueet kohtaavat Pohjois-Amerikan ja Oseanian turnauksen parhaat. Rocket Leaguen maailmanmestarijoukkue nettoaa voitostaan 200 000 dollaria.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Rocket League