Uutisoimme aikaisemmin amerikkalaisorganisaatio Dignitaksen paluun CS-kentille lähenevän. DBLTAP -uutissivuston mukaan tähtäimessä olivat Adam “friberg” Friberg, Richard “Xizt” Landström, ja Patrik “f0rest” Lindberg.

Nyt uusimman DBLTAP -sivuston tiedon mukaan Dignitaksen tähtäimessä joukkueen viidenneksi lenkiksi olisi NiP-legenda Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund.

Alesundin signaus Dignitakseen tarkoittaisi vuoden 2014 Kölnissä Major-turnauksen voittaneen NiP:in lähes täydellistä jälleennäkemistä. Tuolloin Robin ”Fifflaren” Johansson oli NiP:in viides lenkki, mutta hänen ei odoteta palaavan, sillä hän ei ole pelannut ammattilaisena vuoden 2014 lopun jälkeen.

Kun neljä Ninjas in Pyjamas tähteä pelasivat yhdessä, he onnistuivat voittamaan uskomattomat 87 karttaa peräkkäin.

Richard ”Xizt” Landström ja Patrik ”f0rest” Lindberg ovat vielä sopimuksessa nykyisten organisaatioidensa kanssa. Norjalainen AWP-pelaaja Håkon ”hallzerk” Fjærlih on jo signattu Dignitas organisaatioon. Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund sekä Adam ”friberg” Friberg ovat vapaita agentteja tällä hetkellä.

On vielä epäselvää, kuinka pitkällä pelaajien siirtoprosessi on meneillään.

Dignitaksella on ollut useita kokoonpanoja miesten CS:GOn parissa, joista yhdessä pelasi nykyisen Astralis-kokoonpanon neljä pelaajaa, jotka ovat voittaneet neljä Major-turnausta.

 

Lähde: DBLTAP

Kuvalähde: Dignitas