Ikea tunnetaan suurista tavarataloistaan ja edullisista huonekaluistaan. Monet kodit ovat sisustettuja Ikean tuoteilla, ja monenkin pelipiste voi olla rakennettu juurikin ruotsalaisjätin huonekalujen ympärille. Varsinaisia pelaamiseen tarkoitettuja tuotteita liikkeen mutkikkailta käytäviltä ei ole kuitenkaan vielä löytynyt.

Lokakuusta eteenpäin Ikean tavarataloista löytyy kuitenkin yhdessä ASUS’ ROGin kanssa tehty mallisto pelaajille tarkoitettuja tuotteita. Osa malliston tuotteista on Ikean mallistosta tuttuja tuotteita, joille on annettu uusi, pelimaailmaa henkivä ulkoasu. Mallistosta löytyy kuitenkin myös täysin uusia tuotteita, kuten pöytäteline kuulokkeille sekä hiirimatto.

Pelaajille tarkoitetut tuotteet ovat usein pohjaväriltään tummia, koristeltuna kirkkailla väreillä ja led-nauhoilla. Koska Ikean mallisto on tehty yhdessä ROGin kanssa, löytyy valikoimasta tietysti näitä klassisesti väritettyjä tuotteita, mutta on myös mahdollista koostaa pelipiste, josta nämä väripilkut jättää pois.

Voit tutustua mallistoon paremmin Ikean sivuilla.