Overwatchin kehittäjä Blizzard on viimeisen viikon ajan kiusoitellut fanejaan mysteerien verhoon puetuilla julkaisuillaan. Vahva keskittyminen Torbjörniin ja yhtiön ”tietovuodot” saivat monet varmistumaan siitä, että uusin sankari olisi Torbjörnin tytär Brigitte. Tämä nähtiin viimeksi Reinheardtin mekaanikkona ja aseenkantajana Reinheardtin omassa lyhytelokuvassa.

Fanit olivat jälleen kerran oikeassa. Brigitten uusi, aiempaa aktiivisempi rooli julistettiin virallisesti tänään, yhdessä tukevan infopaketin kanssa.

Brigitte on Torbjörnin lapsista nuorin, ja on perinyt isänsä kiinnostuksen insinööriväkertämistä kohtaan. Isästään poiketen Brigitte on kuitenkin keskittynyt puolustussysteemien ja panssarien suunnitteluun. Tämä taito on ollut korvaamaton Brigitten kulkiessa Reinheardtin vierellä tämän matkoillaan, sillä vanhan soturin haarniska tarvitsee jatkuvaa kunnossapitoa.

Brigitte ei kuitenkaan enää tyydy vain vahinkojen paikkaamiseen, vaan on päättänyt astua itse taistelun tuoksintaan, apunaan omat mekaaniset luomuksensa ja Reinheardtin antama taistelukoulutus.

Tukevasta haarniskastaan huolimatta Brigitte on support-luokan sankari, jonka erikoisuutena on joukkuetovereidensa haarniskointi. Brigitten kykyihin kuuluvat:

  • Pääase; Rocket Flail: Raketilla varustettu ketjukuulanuija, jolla tämä kykenee osumaan useaan viholliseen yhdellä iskulla.
  • Repair Pack: Parantava pakkaus, jonka Brigitte heittää joukkuetovereillensa. Joukkuetoverin maksimielämän yli parantuvat elämäpisteet muuttuvat armoriksi.
  • Whip shot: Brigitte heittää nuijansa pään eteenpäin, aiheuttaen vahinkoa ja puskien samalla vastustajan itsestään poispäin.
  • Barrier Shield: Brigitte nostaa eteensä kilven, joka imee itseensä rajoitetun määrän vahinkoa.
  • Shield Bash: Nostettuaan Barrier Shieldinsä Brigitte pystyy eteenpäin syöksymällä tainnuttamaan vastapelaajan.
  • Inspire (passiivinen): Brigitte parantaa lähellään olevia joukkuetovereita jokaisen nuijallaan annetun iskun myötä.
  • Rally (Ultimate Ability): Brigitte liikkuu nopeammin ja antaa joukkuetovereilleen armoria, joka kestää siihen asti kunnes, se on kulunut pois.

Brigitte on tällä hetkellä pelattavissa Overwatchin PTR-alustalla.

Lähteet: Overwatch, Overwatch Kuvalähde: Overwatch