Helmikuussa legendaarinen CS:GO-pelaaja Olof ”olofmeister” Kajbjer siirtyi penkille FaZen aktiivisesta kokoonpanosta. 29-vuotias pelaaja kommentoi helmikuussa miettineensä eläköitymistä, mutta ei ole vielä päättänyt mitään. Myöhemmin tänä vuonna hänet yhdistettiin myös Valorantiin, kun huhuttiin, että Fnatic olisi testannut, sopiiko hän organisaation tuoreeseen joukkueeseen.

Valorantin pariin Kajbjer ei kuitenkaan siirtynyt, vaan hän tekee paluun FaZen aktiiviseen kokoonpanoon, paljasti hänen joukkuetoverinsa Russel ”Twistzz” Van Dulken Dot Esportsin haastattelussa. Kajbjer nähdään pelaamassa BLAST Premier Spring Final -turnauksessa, ja hänen odotetaan pysyvän kokoonpanossa myös tulevaisuudessa.

Kajbjer korvaa kokoonpanossa Marcelo ”coldzera” Davidin, joka jäi kokoonpanosta kesäkuun alussa huonojen saavutusten jälkeen. FaZe tippui 14 sijaa maailmanrankingissa, ja jäi listasijalle #39, joka on joukkueen huonoin sijoitus.

FaZe toivoo, että Kajbjerin paluu virkistää joukkuetta ennen kesälomaa, ja auttaa heitä nousemaan takaisin top30-joukkueiden sekaan.

Lähde: HLTV