Tulevana syksynä RUSHMODE lanseeraa koululiigan yhdessä Suomen elektronisen urheilun liiton, Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliiton ja Suomen lukiolaisten liiton kanssa. Educational Masters on koululiigakonsepti, joka keskittyy elektronisen urheilun lajeihin. Liigakauden aikana koulut pääsevät mittelöimään toisia kouluja vastaan.

Educational Masters on eri kouluasteille suunnattu elektronisen urheilun liiga, jossa korkeakoulut ottavat toisistaan mittaa Educational Masters Major-, toisen asteen oppilaitokset Educational Masters Minor– ja yläkoulut Educational Masters Junior -sarjatasoilla.

Jokaisella sarjatasolla on mahdollisuus kilpailla eri lajeissa ja näin ollen jokaisessa lajissa tullaan myöskin näkemään yksilöity kaksi kertaa pelattava kausi (kevät ja syksy).

Toiminta käynnistyy ammatillisille oppilaitoksille ja lukioille suunnatulla Minor -sarjatasolla Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -pelin osalta syksyllä 2020 ja laajentuu uusiin peleihin keväällä 2021. Joukkuepaikkoja syyskuussa alkavalle kaudelle on tarjolla 64.

Jos jollekin RUSHMODE – palvelu ei ole ennestään tuttu, voit siihen tutustua täältä: 

Lähde: RUSHMODE
Kuvalähde: RUSHMODE