CS:GOn supertähti Oleksandr ”s1mple” Kostyliev paljastaa uusia asioita haastattelussa. 

S1mpleä pidetään yleisesti yhtenä parhaimmista CS:GO-pelaajista maailmassa. Hän on pelannut terävimmällä huipulla ja kerta toisensa jälkeen todistanut kuuluvansa sinne.

Tällä hetkellä hän edustaa Natus Vincereä, jolla on ollut viime aikoina ylä- ja alamäkiä isojen kokoonpanomuutosten seurauksena.

Ukrainalainen vastasi moniin organisaatiota koskeviin kysymyksiin 29. lokakuuta pidetyssä haastattelussa NAVI CS:GO Youtube-kanavalla, muun muassa ajatuksia Danylo ”Zeus” Teslenkon lopettamisesta. 

Hän puhui joukkueen olevan nykyään tuloksekkaampi, sillä aiemmin joukkueen pelaajat eivät tienneet, milloin Zeus on jäämässä eläkkeelle. ”Joinain päivinä hän halusi lopettaa, ja seuraavana taas jatkaa pelaamista”.

Hän jatkaa: ”mielestäni viimeiset 3-4 kuukautta meni pieleen valmistautumisen kannalta”, koska pelaajat pitivät tilannetta Zeuksen ”viimeisenä ristiretkenä” ja ” ketään ei kiinnostanut” joukkue, koska kaikki vain odottivat, että Zeus lopettaa ja joukkue päästään rakentamaan uudestaan.

Tämä on huomattavissa tuloksissa, koska muutama kuukausi ennen Zeuksen eläkkeelle jäämistä joukkue pelasi vain muutamissa turnauksissa ja tulokset näissä olivat pääosin todella heikkoja. Esimerkiksi BLAST Pro Series Miamissa joukkue sijoittui toiseksi viimeiseksi ja ESL Pro League Season 9:ssä vasta kymmenenneksi. 

Na’Vi tähti kommentoi myös joukkueen uusia pelaajia Kirill ”Boombl4” Mikhailovia ja Ladislav ”GuardiN” Kovacsia sanoen, että molemmat ovat edelleen asettumassa joukkueeseen, mutta ovat osoittaneet silti todella lupaavia otteita.

S1mple ja Na’Vi nähdään seuraavan kerran tositoimissa viikonloppuna alkavassa BLAST Pro Series Kööpenhaminassa.

 

Lähde: Dexerto Kuvalähde:esl