CS:GO supertähti Oleksandr ”s1mple” Kostyliev haukkuu stiimauspalvelu Twitchin ”surkeaksi sivustoksi” pyytäessään Twitchin ja Kostylievin välisen yhteistyön lopettamista jo toisten, tähdelle 28. marraskuuta annettujen bannien jälkeen.

S1mpleä pidetään yhtenä CS:GOn kaikkien aikojen parhaana pelaajana, ja häntä seurataan tiiviisti myös sriimauspalvelu Twitchin puolella, jossa fanit ovat päässeet näkemään hänen huikeita pelitaitojaan.

Kuitenkaan se ei ole tällä hetkellä mahdollista, sillä Twitch antoi ukrainalaistähdelle jo toiset bannit, jättäen hänet hyvin turhautuneeksi. Ensimmäiset banninsä s1mple sai Twitchiltä elokuussa 2019, kun hän sanoi omalle joukkuetoverilleen homofoobisen loukkauksen.

Aikaisemman banninsa aikoihin s1mple kutsui sivustoa ”vitsiksi”, sillä hän ei pitänyt banneja ansaittuina. Hänen mielestään Twitch oli ymmärtänyt banniin johtaneet sanomiset väärällä tavalla ja ne oli tarkoitettu vain vitsailuiksi. Kuitenkin Kostyliev palasi sivustolle jatkaakseen CS:GOn dominointia.

Nykyiset bannit johtuvat jälleen kerran s1mplen mielestä väärinymmärryksestä. Hänen mielestään Twitch yrittää laittaa vääriä merkityksiä hänen sanoihinsa ja ottaa asioita vääristä konteksteista. Joidenkin fanien mukaan bannit tulivat siitä, kun s1mple sanoi striimin aikana Venäjän kielisen homofoobisen sanonnan, joka voi tarkoittaa myös ”ärsyttävää” tai ”tyhmää”.

”Olen kyllästynyt striimaamaan tällä surkealla sivustolla, joka aina yrittää laittaa vääriä sanoja suuhuni. Jos bannaatte minut tämän takia, sääntöjen pitää olla samat myös muille striimaajille.” s1mple lataa.

Hän on jo jopa pyytänyt heidän välisen yhteistyönsä purkamista sivuston kanssa. Jatkaakseen sriimaamista muilla sivustoilla, hänen täytyy ensin purkaa eksklusiivinen sopimuksensa Twitchin kanssa.

S1mple ei ole vielä kommentoinut striimausuransa jatkosta, mutta on oletettavaa, että se jatkuisi Mixer -striimauspalvelussa, jolle on aikaisemmin siirtynyt isoja nimiä, kuten Tyler ”Ninja” Blevins ja Michael ”Shroud” Grzesiek.

Twitch ei ole myöskään kommentoinut mitään asiaan liittyen, eivätkä he yleensä kommentoi julkisesti annetuista banneista.

 

 

lähde: dexerto

kuva:esl