SJ Gamingin kokoonpano on ollut muutosten keskellä. Syksyllä suomalaisjoukkue HAVU nappasi SJ:stä Jemi ”jemi” Mäkisen, ja Tomi ”LYNXi” Mäkisen sopimusta ei jatkettu, sillä Mäkinen lähti suorittamaan varusmiespalvelusta. Tänään SJ ilmoitti, että Tuomas ”SADDYX” Louhimaa on myyty uuteen joukkueeseen.

Louhimaa ehti pelata SJ:ssä kolmen vuoden ajan. Uutta joukkuetta ei ole vielä paljastettu, mutta Louhimaa pelasi joulukuussa kohun kourissa olleen ENCEn riveissä DreamHack Masters Winter Europe 2020 -turnauksessa viime vuoden puolella. Turnaus ei sujunut joukkueelta hyvin, ja se jäikin sijoituksissa häntäpäähän. Ilmoituksen kommenteissa Twitterissä muutamat epäilevät, että olisiko Louhimaan seuraava osoite juurikin Ence.

Tämän ilmoituksen myötä SJ:n kokoonpanossa on kaksi pelaajaa, Jesse ”KHRN” Grandell ja Tony ”arvid” Niemelä. SJ on kutsuttu perjantaina alkavaan Elisa Nordic Championship 2020 -turnaukseen, joten on mielenkiintoista nähdä, saako organisaatio kokoonpanonsa järjestykseen siihen mennessä.