Uutisoimme aiemmin ex-iBUYPOWERin porttikieltojen kuomutumisesta ESL:n tapahtumiin. Nyt on kulunut noin kuukausi ja Sam ”DaZeD” Marine julkaisi videon, jossa hän puhuu joukkueensa tilanteesta. Marinen joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä hän itse, Braxton ”swag” Pierce ja Keven ”AZK” Lariviere.

Marine kertoi, että kolme jo joukkueen omaavaa organisaatiota lähestyi heitä ja tarjoutui rakentamaan joukkueen heidän ympärilleen. Marine ei kuitenkaan pitänyt ideasta, sillä hän ei halua viedä kenenkään paikkaa. Marine olisi joka tapauksessa suostunut rakentamaan heidän kanssaan joukkueen, jos hän saisi omistusosuutta organisaatiosta. Tähän ei kuitenkaan suostuttu.

Seuraavaksi Marine kertoi haluistaan rakentaa oman organisaation ja hankkia siihen puuttuvat pelaajat. Hän kertoo neuvottelevansa mahdollisten sijoittajien kanssa. Videolla hän puhuu tulevaisuudesta, jossa hän ei enää pelaisi Counter-Strikeä. Omistusosuus hyvässä organisaatiossa toisi hänelle taloudellista turvaa.

Hän haluaa myös kuopata huhut Jonathan ”EliGE” Jablonowskin siirrosta. Marinen mukaan useat eri pelaajat ovat toimineet heille varapelaajina harjoituksissa. Jablonowskin ulosostohinta Liquidista on muutenkin epärealistisen suuri Marinelle.

Lähde: youtube

Kansikuva: steam