DreamHack Masters Malmö 2019 -turnauksessa tänään alemman kaavion kamppailussa kohtasivat ENCE vs. FURIA, jossa panokset olivat selvät. Häviäjä lähtee laulukuoroon ja voittaja siirtyy alemman kaavion finaaliin, johon vastustaja selviää otteluparista G2 vs. Fnatic.

ENCE ja FURIA ovat kohdanneet kolmessa kartassa aiemmin, joista suomalaiset ovat voittaneet kaksi ja brassit yhden.

Ensimmäiseksi kartaksi FURIA valitsi Miragen. FURIA aloitti terroristeina ollen paljon valmiimpana kuin ENCE ja voitti nopeasti neljä kierrosta putkeen. ENCE käynnisteli koneitaan vähitellen ja pääsi peliin mukaan. Puolia vaihdettiin FURIAn johtaessa 9-6.

Puolten vaihdon jälkeen ottelu tasaantui entisestään ja ENCE kuroi eron umpeen lukemiin 11-11. FURIA kuitenkin Kaike ”KSCERATO” Ceraton ja Henrique ”HEN1” Telesin johdolla veivät kartan loppulukemin 16-13

Toiseksi kartaksi ENCE valitsi luottomappinsa Trainin, jossa he ovat olleet voittamattomia viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Terroristeina karttaan lähtenyt ENCE oli selkä seinää vasten tilanteessa, eli kartta oli pakko voittaa tai edessä olisi ennenaikainen kotimatka. Ottelun tasaisuus jatkui myös Trainissa. Lopulta kuitenkin aiemmista turnauksista tuttu kaava tuntui jatkuvan ja tärkeät kierrokset kääntyivät kerta toisensa jälkeen vastustajille. Myöskään Jere ”sergej” Salon ja Miikka ”suNny” Kempin heikko esiintyminen kartassa ei helpottanut voiton mahdollisuuksia.

2-0 Tappio tarkoittaa ENCEn kannalta tippumista turnauksesta ja ennenaikaista kotimatkaa. Huonoja otteita myös ESL One New York -turnauksessa esittänyt ENCE ei ole vieläkään venynyt parhaimpaansa uudistuneella kokoonpanollaan.

 

Lähde: HLTV

Kuvalähde: ENCE Esports