Sunnuntain jännitysnäytelmä Acendin ja Gambit Esportsin välillä ratkesi eilen puolilta öin, kun Acend vei historian ensimmäisen VALORANT MM-voiton. 

Acend aloitti Breeze-kartalla vahvasti, johtaen ensimmäistä puoliskoa 9-1, mutta Gambit onnistui kuitenkin nousemaan karttavoittoon 13-11. Toisessa pelissä Acend kykeni pitämään Gambitin aisoissa vieden Ascent-kartan 13-7.

Fracture oli Gambitin juhlaa, ja joukkue dominoi karttaa päättäen sen pistein 13-3. Acend ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt, vaan taisteli tasaväkisen Icebox-matsin voittajaksi 14-12.

Finaalin viimeinen peli pelattiin Split-kartalla. Acend kerrytti etumatkaa 7-1, mutta Gambit vei puoliskon neljä viimeistä kierrosta. Acend ei kuitenkaan sallinut Gambitin nousua toisella puoliskolla, ja 13-8 karttavoitto takasi Acendille mestaruuden. 

Santeri “BONECOLD” Sassi, Mehmet Yağız ”cNed” İpek, Vladyslav ”Kiles” Shvets, Patryk ”starxo” Kopczyński ja Aleksander ”zeek” Zygmunt nostivat historian ensimmäisen VALORANT Champions pokaalin ja saivat voitosta 350,000 dollaria.