Havu Gaming ja Saunabois ilmoittivat Twitterissä yhdistävänsä voimansa ja alkavansa yhteistyöhön. Saunaboisin on jo pitkään odotettu liittyvän e-urheiluorganisaatioon, ja Havu Gaming onkin mitä mainioin valinta tälle yhteistyölle.

Saunabois on suomalainen Playerunknown’s Battlegrounds -joukkue, jossa on tällä hetkellä neljä pelaajaa. Pelaajat ovat Ensolenso, Jorzkii, bikini_modelxd ja idontrlymind. Tiimi on tähän mennessä suoriutunut todella kunnioitettavasti turnauksissa, ja uusimmat sulat heidän hatuissaan ovat IEM Oaklandin Euroopan karsintojen 11. sija ja GlobatLoot-liigan viikkosarjan voitto.

Havu Gamingilla on tällä hetkellä hallussaan monet e-urheilun suosituimmista peleistä: Hearthstone, CS:GO ja nyt myös PUBG. Organisaation tavoitteena on luoda joukkueilleen optimaaliset mahdollisuudet keskittyä pelaamiseen. Havu on menestynyt tähän mennessä eritoten pohjoismaisissa kilpailuissa, mutta Saunaboisin liittymisen myötä reviirin odotetaan laajentuvan yhä kansainvälisemmille kentille.

 

Lähteet: Twitter, Havu Gaming Kansikuva: Playerunknown's Battlegrounds