Syksyllä suomalaista e-urheilukenttää piristämään ilmestyi SAWO Esports, jonka takana on kolme savolaista urheiluseuraa: KalPa, KuPS ja Iisalmen PeliKarhut. SAWO lähti rakentamaan toimintaansa kahden Suomessa suositun pelin, CS:GO:n ja NHL:n ympärille, ja hieman myöhemmin mukaan tuli myös Rocket League.

Nyt organisaatio kuitenkin ilmoitti luopuvansa Rocket League -tiimistään. Syyksi SAWO kertoo Twitterissä, etteivät pelaajat itse ole olleet tyytyväisiä suorituksiinsa, ja tämä vaikuttaa kaikkeen.

Joukkueessa pelasi julkistamisesta lähtien Janne ”Nixnax” Pentala, Kalle ”kalle” Vaahtera sekä Elias ”Regser” Marjala sekä valmentajana toimi Teemu ”TK” Kokko. Myöhemmin joukkueeseen liittyi mukaan vielä Erik ”Torquey” Oksman. Joukkue ei saavuttanut kärkisijoja turnauksissa, ja esimerkiksi vuoden 2020 eSM-kisoissa jäi sijoille 7-8. Lantrek 2021 -tapahtumassa joukkue saavutti neljännen sijan.

SAWO jatkaa edelleen CS- ja NHL-joukkueidensa kanssa. NHL-joukkue on menossa kohti Sauna Invitational 2 -turnauksen semifinaaleita, kun taas CS:GO-joukkueen ESEA Main -kausi päättyi eilen häviöön. Joukkueen kapteeni Lauri ”NiNLeX” Vanhanen totesi Twitterissä, että joukkueen ”honeymoon vaihe” on ohi, ja nyt joukkueesta otetaan mittaa, kuinka se pääsee eteenpäin.