Hearthstonen kilpavuosi 2016 huipentuu tänä viikonloppuna TakeTV:n järjestemään perinteiseen Seatstory Cup -kutsuturnaukseen. 32 maailman parhaasta tai tunnetuimmasta Hearthstone pelaajasta on jäljellä 8 kilpailemassa 20 000$ palkintopotista.

Lauantaina neljännesvälierä lohkonsa 2-0 voittanut suomalainen Janne ”Savjz” Mikkonen jatkaa pudotuspeleissä ensimmäisenä vastustajanaan ruotsalainen Orange. Ottelusta tulee tiukka sillä viime aikoina turnauksiin keskittynyt Orange on erittäin kovassa iskussa. Lauantain lohkoissa nähtiin muutama yllätys kun turnauksen tuntemattomammat nimet C4Mlann ja TorlK pääsivät jatkoon tiputtaen turnauksen ennakkosuosikkeja kuten Lifecoachin ja StanCifkan. C4mlann ja TorlK kohtaavat lauantain toisessa ottelussa.

Ottelukaavion alapuolelta löytyy toisinto ensimmäisen lohkovaiheen C-lohkon ratkaisijasta kun Amaz saa vastaansa Ek0pin. Parin ottelu torstaina oli erittäin tasainen ja päätyi 3-2 voittoon Ek0pille. Puolivälierien viimeinen ottelu käydään ruotsalaisten Sjowin ja SuperJJn välillä.

Pudotuspelit käynnistyvät päälähetyksessä 14:00 Suomen aikaa. Kaikki ottelut lähetetään suorana TakeTV_HS kanavalla.

Pudotuspelien bracket ja palkinnot.

  • 1st 10 000$
  • 2nd 4 000$
  • 3rd-4th 2 000$
  • 5th-8th 500$

Lähde: Seatstory cup