Soul, joka on yksi Overwatch-Liigan ennakkosuosikeista, on julkistanut nimensä ja logonsa. Kyseessä on viides uuden brändinsä julkistanut Overwatch-liigajoukkue.

Joukkueen upouusi nimi on Seoul Dynasty. Lehdistötiedotteessaan joukkue selitti "Dynastyn" tarkoittavan monia asioita, mukaan lukien oman lajinsa hallitsevaa joukkuetta. Nimi myös osoittaa kunnioitusta niille Lunatic-Hai -joukkueille, jotka voittivat Overwatch Apexin toisen ja kolmannen kauden, ja muodostivat Soul Dynastyn alustavan pelaajarosterin.

"Soul on nykypäivän eurheilun syntysija, ja sillä on täten merkittävä paikka historiassamme. Tämän lisäksi se on Joseon-dynastian ja nykypäivän Korean pitkäikäinen pääkaupunki. Meillä on valtava vastuu edustaa Soulin parasta globaalilla näyttämöllä", selitti joukkueen omistaja Kevin Chou.

Joukkueen logona toimii kuninkaallisen sinetin mukaan tyylitelty tiikerin pää ja väreinä kultainen, musta ja valkoinen. Tiikeri on Korean kansallissymboli joka symboloi voimaa, rohkeutta ja hyvää onnea. Musta väri taasen symboloi voimaa sekä eleganssia ja kultainen kuninkaallisia dynastioita.

Lehdistötiedotteesta tuli myös ilmi, että joukkueella on kokonaisia kuvausryhmiä valmiina tuottamaan videomateriaalia faneille. Joukkue tulee pitämään marraskuun 18. päivä julkaisutilaisuuden, jossa se paljastaa lopullisen joukkuekokoonpanonsa ja tekee lisää julkistuksia tulevista suunnitelmistaan.

Soul Dynastyn tähän mennessä julkistettu kokoonpano on:

Pelaaja Rooli Entinen joukkue
Kim "EscA" In-Jae DPS Lunatic-Hai
Ryu "ryujehong" Je-Hong Support/Flex Lunatic-Hai
Yang "Tobi" Jin-M Support Lunatic-Hai
Gong "Miro" Jin-Hyuk Tank Lunatic-Hai
Kim "Zunba" Joon-Hyuk Tank Lunatic-Hai
Moon "Gido" Gi-Do DPS/Flex Lunatic-Hai
Kim "Fleta" Byung-sun DPS Flash Lux
Byeon "Munchkin" Sang-beom DPS Laser Kittenz
Koo "xepheR" Jae-mo Flex Cloud9

Näiden lisäksi joukkueen valmennuskokoonpanoon kuuluvat:

  • Baek Kwang-Jin (Valmentaja)
  • Chae "alwaysoov" Ho-Jeong (Valmentaja)
  • Kim "nuGget" Yo-Han (Valmentaja)

Tähän mennessä julkistetut Overwatch-liigajoukkueet ovat:

  • Shanghai Dragons
  • Dallas Fuel
  • San Francisco Shock
  • Los Angeles Valiant
  • Boston Uprising
  • Seoul Dynasty

Lähteet: Seoul Dynasty, Overwatch League, Liquidpedia Kuvalähde: Overwatch League