Joona ”Serral” Sotala voitti jo toista kertaa peräkkäin viikonloppuna käydyn HomeStory Cupin. Turnaus kerää yhteen Starcraf 2:n tunnetuimpia pelaajia ympäri maailman kisaamaan toisiaan vastaan. Liian vakava tunnelma ei turnauksessa ole, sillä taiston lisäksi asiaan kuuluu myös sosialisointia muiden pelaajien kanssa.

Joonan lisäksi kärkinelikkoon ei mahtunut muita pelaajia Korean ulkopuolelta. Finaalissa Sotala kukisti tiukan väännön jälkeen Jun ”TY” Tae Yang, lukemin 4-3.

Itse finaali päättyi itseasiassa lukemiin 3-3, mutta Serral voitti jo aikaisemmin upper bracket finaalissa Jun ”TY” Tae Yangin lukemin 3-1, saaden tätä kautta finaaliin 1-0 edun jo ennen itse finaalin alkua.

Vaikka Serralin vuosi 2019 ei ole ollut täysin samanlaista voittokulkua, kuin vuoden 2018 loppupuoli. Niin on Serral tehnyt edelleen vakuuttavaa jälkeä osallistumissaan turnauksissa. HomeStory Cupissa Serral voitti pelaamistaan 10 pelistä 9 kappaletta (kartoissa 24-8).

HomeStory Cup mukaan lukien on Serral nyt tienannut urallaan lähes 700 000 dollaria ja on täten maailman kolmanneksi palkintorahoja voittanut pelaaja Starcraft 2 -pelissä. Kärkikymmenikköön eniten tienanneista ei mahdu Serralin lisäksi yhtään toista pelaajaa Korean ulkopuolelta.

Kuvalähde: Youtube