Suositun CS-toimittaja Jarek ”Dekay” Lewisin useiden lähteiden mukaan Counter-Strike: Global Offensiven vuoden 2020 ensimmäinen Major-turnaus oltaisiin järjestämässä Rio De Janeirossa, Brasiliassa, jossa turnauksen järjestäjänä toimisi ESL.

DBLTAP -sivuston mukaan on odotettavissa, että tapahtuma brändätään ”ESL One Rio Major” -nimellä ja se järjestetään toukokuussa 11.-24.5.

ESL on isännöinyt Major-turnauksia enemmän kuin yksikään muu yhtiö ja tämä tulisi olemaan heidän seitsemäs järjestetty Major-turnaus. Alkuvuodesta 2019 pelattu IEM Katowice Major on viimeisin ESL:n järjestämä Major-turnaus lähes kolmen vuoden tauon jälkeen.

Seuraavan ison Major-turnauksen sijainnin ympärillä on pyörinyt paljon huhuja ja uutisoimme aikaisemmin NA’VIn tähtipelaaja Oleksandr ”s1mple” Kostylievin paljastaneen Instagram livevideonsa aikana, että turnaus pelattaisiin Brasiliassa.

ESL on järjestänyt aikaisemminkin tapahtumia Brasiliassa, kuten Season 4 Pro League Finaalit São Paulossa sekä ESL One tapahtuman Belo Horizontessa.

Major-turnaukset ovat CS:GOn arvostetuimpia kilpapelitapahtumia ja palkintopotissa on huimat miljoona dollaria. Astralis on kilpailun hallitseva mestari ja joukkueella on vyöllä jo kolme perättäistä Major-voittoa.

Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun Major-turnaus järjestettäisiin Etelä-Amerikassa.

 

Lähde: DBLTAP

Kuvalähde: dotesports