Overwatch Leaguen liigajoukkue Shanghai Dragons tuli surullisen kuuluisaksi liigan viime kaudella, jonka se päätti ilman ainuttakaan voittoa. Joukkueen 0-40 tulos oli pisin urheiluliigassa koskaan kestänyt tappioputki.

Dragons teki kauden jälkeen useita merkittäviä muutoksia ja vaihtoi lähestulkoon koko rosterinsa. Toiseen kauteen lähdettiin siis täysin uudesta asemasta, mutta yksikään liigajoukkue ei tietenkään halunnut olla se, joka kaatuisi ensimmäisenä Dragonsille. Tästä syystä fanien keskuudessa oli jatkuva jännitys siitä, kuinka kauan joukkue saisi odottaa ensimmäistä voittooaan.

Vielä viime viikko ei ollut Dragonsille edullinen, ja se hävisi molemmat ottelunsa. Tänään näitä vastassa oli kuitenkin Boston Uprising, jota vastaan Dragonsilla oli huomattavasti suotuisammat mahdollisuudet. Joukkueen tuore Tank-pelaaja Young-jin ”Gamsu” Noh oli juuri myyty Boston Uprisingista Dragonsiin muutama viikko sitten. Nohilla ei itsellä ollut tietoa siirrosta ennen kuin tästä ilmoitettiin hänelle.

Ottelusta kehkeytyikin oiva kostotarina, kun Noh pääsi näyttämään vanhalle joukkueelle todellisen arvonsa. Dragons suorastaan rynni Uprisingin ylitse ensimmäisessä erässä, peitoten nämä Ilioksella 2-0. Tämä sai Uprisingin selvästikin pelokkaaksi ja seuraavien erien aikana nämä laittoivat tiukasti hanttiin. Myös King’s Row pelattiin kuitenkin Dragonsin pussiin 4-3, samoin kuin Horizon luvuin 5-4.

Viimeinen neljäs erä kääntyi sentään Uprisingin voittoon luvuin 0-1, mutta se ei enää riittänyt muuttamaan tilannetta. Ottelu päättyi Dragonsin 3-1 voittoon ja katkaisi näiden 42 ottelun pituisen tappioputken. Fanien reaktio oli kaikin puolin hurmaantunut:

Liigan pelit jatkuvat taas tänään kello 22:00, jolloin toisensa kohtaavat suomalaisvahvisteiset Los Angeles Gladiators sekä Paris Eternal.

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Blizzard