Valorant-fanit ovat olleet innoissaan, kun entinen CS:GO-ammattipelaaja Michael ’Shroud’ Grzesiek vahvisti hiljattain huhut aikeistaan palata kilpailullisen pelaamisen pariin – ainakin osittain. Aiemmin Cloud9 -joukkueen riveissä pelannut Shroud jättäytyi pois kilpapelaamisesta vuonna 2018 ja siirsi fokuksensa sisällöntuotantoon.

Shroud kertoi Twitch-kanavallaan aikeistaan osallistua Valorant Champions Tourin kolmannen vaiheen karsintoihin: “Yritämme koota tiimin VCT:n avoimiin karsintoihin, ihan vain huvin vuoksi”. Mahdollisiksi joukkuetovereikseen hän listasi muun muassa Jordan ‘n0thing’ Gilbertin ja Sean ‘Seangares’ Garesin. Myös Tarik ‘tarik’ Celikin nimi mainittiin.

Lopullista paluuta kilpailemisen pariin Shroud ei kuitenkaan toistaiseksi ole tekemässä. Hänen mukaansa täysipäiväinen striimaaminen ei yksinkertaisesti jätä aikaa kilpapelaamiseen: “Teoriassa voisin [kilpailla], mutta silloin minulle ei jäisi yhtään omaa aikaa. Minun tulisi striimata tietty tuntimäärä, ja myös kilpailla ja pelata joukkueeni kanssa riittävä tuntimäärä”.

Valorant Champions Tourin kolmannen vaiheen avoimet karsinnat järjestetään 22.-25. heinäkuuta. 

Lähde: Dexerto