Keskiviikkona alkaa Tom Clancy’s Rainbow Six: Siegen Nordic Championship 2021 -turnaus. Ubisoftin järjestämässä virallisessa turnauksessa palkintorahaa on jaossa 30 000 euroa. Turnauksessa kilpailee 8 joukkuetta, joista kaksi on suomalaisia. Toinen on noin vuosi sitten Siegeen mukaan lähtenyt KOVA Esports, ja toinen on viime viikolla joukkueensa julkaissut Exen Esports.

Exen nappasi itselleen aiemmin SHREK MCGREGOR -nimellä pelanneen joukkueen, joka oli jo varmistanut paikkansa Nordic Championship turnaukseen. Exenin Siege-joukkueen kapteeni Tuomas ”Jdudez” Tourulan mukaan seuraavaksi tähtäimessä ovat Ubisoft Nordic Championship -turnauksen pudotuspelivaihe.

Tämän hetken tiedon mukaan turnauksen finaalivaihe olisi tarkoitus järjestää offline-tapahtumana, mutta koronatilanteen kehittyminen varmasti ratkaisee tämän osan. Turnaus kuitenkin alkaa online-peleillä, ja jokainen tiimi kohtaa toisensa kahdesti.

Rainbow Six: Siege on julkaistu vuonna 2015, eikä peli ole viime vuosina saanut yhtä suurta suosiota kuin julkaisunsa aikoihin. Nyt, kuusi vuotta julkaisunsa jälkeen, se on onnistunut rikkomaan samanaikasten pelaajien ennätyksensä. Pelissä on on ollut ilmaisviikko kaikilla alustoilla, ja se jatkuu vielä maaliskuun 25. päivään saakka.