Silentin ja Icerbergin tulon mukana sivuun joutuvat astumaan entinen Vega Squadron carry pelaaja Pavel ’9Pashaebashu’ Khvastunov sekä entinen HellRaisers mid pelaaja Andrey ’Afoninje’ Afonin. Pelaajavaihdos ei ole Polarityn ensimmäinen, sillä viime kuussa support pelaaja Evgeniy ’Женя’ Kuznetsov teki tilaa Team Empiressa 2013-2015 pelanneelle Andrey ’ALWAYSWANNAFLY’ Bondarenkolle.

Vaikkakin 9Pasha ja Afoninje ovat hyviä pelaajia, niin tämä on ilman muuta iso voitto Polaritylle ja heidän mahdollisuuksille The International 2016 (avoimissa) karsinnoissa. Silentilla on vikansa, eteenkin hänen joskus heikko päätöksenteko pelin myöhemmissä vaiheissa, mutta hän on kuitenkin yksi IVY-maiden parhaista carryistä. Ja jos Silent on kokenut tähti niin Iceberg on eräs lupaavimmista nuorista joita olemme nähneet tänä vuonna; pelaaja jonka ympärille Team Spirit oli valmis rakentamaan dynastian mutta joka nyt tulee edustamaan Polarityä. Iceberg on melko varmasti kovassa kysynnässä Internationalin jälkeen, mutta siihen saakka hän on Polarityn paras yksilötason pelaaja.

Joukkueen isoin kysymysmerkki on miten hyvin nämä kaksi tähteä tulevat toimimaan yhdessä. Team Empiressä dynamiikka Silentin ja Roman ’Resolut1on’ Fominokin kanssa usein tarkoitti että Resolut1on avusti Silenttia, mutta tämä ei tule toimimaan Icebergin kanssa. Tämä tarkoittaa siis että nyt tarvitaan Silentilta kykyä antaa nuoremman tähden tuoda itseään esille ja maksimoida ne resurssit joita hänelle annetaan. Jos Polarity onnistuu tässä niin heillä on mahdollisesti erittäin vaarallinen joukkue käsillään.

Icebergin lähtiessä Team Spiritistä heidän joukkue on nyt yhden vajaa alle kuukauden sen jälkeen kun he hankkivat konkarin Alexander ’XBOCT’ Dashkevichin ja nuoren offlane lupauksen Andrey ’Ghostik’ Kadykin riveihinsä.

Team Polarity kokoonpano

  1. Airat ’Silent’ Gaziev
  2. Bogdan ’Iceberg’ Vasilenko
  3. Alexander ’DkPhobos’ Kucheria
  4. Ilya ’Lil’ Ilyuk (Kapteeni)
  5. Andrey ’ALWAYSWANNAFLY’ Bondarenko

Team Spirit Kokoonpano

  1. Alexander ’XBOCT’ Dashkevich
  2. Andrey ’Ghostik’ Kadyk
  3. Gleb ’Funn1k’ Lipatnikov
  4. Artur ’Goblak’ Kostenko

Lähteet: Team Polarity Twitter, Team Spirit.
Kuvalähde: TheScore eSports