ESEAn CS:GO-liigan Advanced-divisioona tulee pian päättämään 31. kautensa. Liiga on edennyt jo playoffien neljännesfinaaleihin asti ja mukana taistossa on vain kahdeksan joukkuetta.

Kyseisiin joukkueisiin lukeutuu myös suomalainen SJ Gaming. Joukkueen menestys on merkittävää, kun ottaa huomioon, että viime kaudella sen matka päättyi jo playoffien ensimmäiseen erään ja joukkue sijoittui jaetulle 17.-32. sijalle.

Tällä kertaa playoff-ottelut eivät ole aiheuttaneet SJ Gamingille suuriakaan vaikeuksia. Molemmat vastustajat, Maknitude ja Copenhagen Flames, kaatuivat selkein 2-0 luvuin. Tänään suomalaisjoukkuetta vastaan nousee Fierce Esports, joka puolestaan peittosi aiemmat vastustajansa hieman niukemmin 2-1 luvuin.

Pelkästään tämän illan ottelun voitto olisi iso juttu SJ Gamingille, sillä se takaisi näille pääsyn Premier-liigan karsintaotteluun. Mikäli joukkue taasen yltää koko Advanced-liigan voittoon, saavat he automaattisesti paikan Premier-liigasta. Tämä ei tarkoita ainoastaan pääsyä korkeamman luokan peliin ja suurempaan palkintopottiin, vaan myös mahdollisuutta päästä edustamaa Eurooppaa kaikkien alueiden parhaimmistoa vastakkain asettavassa Global Challengessa.

SJ Gamingin ja Fierce Esportsin välinen ottelu pelataan tänään klo 20:00. Ottelua voi katsoa suorana WeCastFinin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: SJ Gaming