CS:GO-joukkueestaan tunnettu SJ Gaming julkisti tänään laajentavansa toimintaansa entisestään. Organisaation CS:GO-joukkue on ollut etenkin tämän vuoden aikana kovassa nousukiidossa; se nappasi itselleen Telia Esports Seriesin hopeasijan ja FELin CS:GO-liigan mestaruuden.

SJ Gaming Oy -yhtiönä toimivan organisaation toimitusjohtajaksi on valittu Jari Karlsson. Karlsson on työskennellyt brändi- ja urheilumarkkinoinnissa 90-luvulta asti, mm. Sotkamon Jymyn pesäpallobrändin parissa. Tämän lisäksi hänellä on kokemusta mainostoimiston ja kulutusbrändien kanssa työskentelyssä, viimeisimpänä urheiluravinne FASTin markkinoinnissa ja tuotekehityksessä.

Karlssonin pelitausta on sekin peräisin 90-luvulta, Counter-Striken ensimmäisistä versioista. ”Kyllä niiltäkin vuosilta hyvin muistaa clanbasessa pelatut ottelut sekä silloiset kärkinimet”, Karlsson kertoo.

Lisäksi SJ Gaming on rekrytoinnut urheilutoimenjohtajakseen Otto Takalan. Takala on yksi kotimaisen e-urheilun tunnetuimmista nimistä ja hän on toiminut mm. Suomen elektronisen urheilun liiton varapuheenjohtajana.

”Intohimoisen kehittäjän ja urheilijan sydämen omaavalle uusi johtajan tehtävä, lujan urheiluhengen omaavassa e-urheiluorganisaatiossa, on ennen kaikkea kiehtova tilaisuus”, Takala kommentoi.

Yhtiön laajentumishaluista kertoo, että se tekee tällä hetkellä työtä merkittävän palvelunkehityksen parissa, jonka tarkoituksena on ”luoda uudenlainen e-urheilun valmennus- ja seuratoimintaympäristö jokaisen kansallisen e-urheilukentän toimijan ja harrastajan hyödynnettäväksi”. Asiasta toivotaan päästä kertomaan lisää loppuvuoden aikana.

Tarkoituksena on myös laajentaa toimintaa pääkaupunkiseudulle, vaikkakaan Kainuun ei sekään tule unohtumaan.

”Jatkamme myös panostusta Kainuun alueen e-urheilun kehittämiseen ja akatemiatoimintaan. Sotkamo tulee aina olemaan meille toinen koti, olemme ylpeitä juuristamme”, Karlsson toteaa.

Lähde: SJ Gaming Kuvalähde: SJ Gaming