Suomalainen CS:GO-organisaatio SJ Gaming on penkittänyt superlupauksensa Elias ”Jamppi” Olkkosen. Korvaajaksi 18-vuotiaan AWP-pelaajan tilalle tulee aiemmin KOVA Esportsissa pelannut Toni “STOVVE” Liukkonen.

Olkkosen vanha Steam-tili on ollut pitkään Valven VAC-ban huhujen kohteena ja onkin oletettavaa, että penkitys liittyy joltain osin siihen. Huippulupauksen huhuiltiin siirtyvän Aleksi ”Aleksib” Virolaisen kanssa OG:n riveihin, mutta nuorukaisen siirron oletettiin kaatuneen nimenomaan VAC-ban epäilyihin.

Kyseiset bannit estäisivät Olkkosen pelaamisen CS:GOn arvostetuimmissa Major-turnauksissa, jonne jokainen ammattilaisjoukkue haluaa selvittää tiensä.

SJ Gamingin manageri Niklas Pehkonen kertoi joukkueen Twitter-tilille julkaisemalla videolla, että Olkkoselle kaavaillaan ainakin aluksi joitain muita hommia organisaatiossa ja hän voi näin pitää pienen ”hengähdystauon”.

SJ:n pelin sisäisistä rooleista mainittiin se, että Mikko ”xartE” Välimaa ottaa Olkkosen paikan AWP-pelaajana ja STOVVE tulee olemaan kivääripelaajan roolissa.

Myös Jamppi jakoi tunteikkaan kirjoituksen omalla Twitter-tilillään, jossa hän viittaa SJ:n julkaisemaan videoon. Nuorukainen harmittelee sitä, kuinka hänen ja SJ:n yhteinen taival päättyi ja toivoo kertovansa faneilleen hyviä uutisia piakkoin.

 

Muutoksen jälkeen SJ Gaming kokoonpano näyttää tältä:

Jesse “KHRN” Grandell
Mikko “xartE” Välimaa
Tony “arvid” Niemelä
Tuomas “SADDYX” Louhimaa
Toni “STOVVE” Liukkonen

Elias ”Jamppi” Olkkonen (penkillä)

 

Lähde: SJ

Kuva: Finnish Esports League