SJ julkaisi uuden kokoonpanonsa sekä uuden visuaalisen ilmeensä, uudistaen samalla nimensä SJ Gamingistä pelkästään SJ:ksi. Samalla organisaatio lanseerasi uuden brändiviestin. ”Play Brave” on lause, jolla seura haluaa viestiä rohkeudesta, vaikuttavuudesta ja vastuullisuudesta. Seuran omin sanoin se on ”rohkeutta tehdä asioita eri tavalla ja olla aito oma itsensä. Vaikuttaa koko lajin kehitykseen ja uudistaa vanhoja toimintatapoja. Sekä toimia vastuullisemmin ottaen jatkossa kantaa esimerkiksi verkossa tapahtuvaan kiusaamiseen.”

”Olemme uudistaneet omaa ajatteluamme e-urheilun kilpajoukkuetoiminnan pyörittämisen osalta keskittymällä toiminnassamme tavoitteellisten nuorten kasvattamiseen ja heidän huipulle tähtäävän urheilu-uran mahdollistamiseen. Kaikki organisaation tällä hetkellä tekemät toimenpiteet palvelevat sitä visiota ja suuntaa, jota olemme SJ:nä pitkään jo tavoitelleet. Luomme nuorille polkuja ja ponnahduslautoja e-urheilun maailmaan sekä mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä pelaamisen parissa turvallisesti peliharrastamisen syistä ja tavoitteista riippumatta.” , kommentoi SJ:n Urheilutoimenjohtaja Otto Takala.

”Uutta kokoonpanoa luotaessa oli tärkeä tunnistaa ja hankkia nuorista Suomen CS:GO lupauksista pelaajat, jotka ovat osoittaneet taitojensa ja luonteensa puolesta potentiaalia kilpakentillä. SJ haluaa tarjota kaiken osaamisensa näiden nuorten käyttöön matkalla kohti maailman terävintä kärkeä.”, Takala jatkaa.

 

SJ:n uusi kokoonpano näyttääkin seuraavanlaiselta:

 

  • Tony ”arvid” Niemelä
  • Joel ”jelo” Lentonen
  • Aleksi ”zks” Nissinen
  • Leevi ”AKE” Kovalainen
  • Verneri ”BONA” Junkala

Nuoret ja nälkäiset Lentonen, Nissinen sekä Kovalainen ovat suurimmalle yleisölle varmasti uusia nimiä, mutta Niemelä uskoo pystyvänsä kasvattamaan seuran uudessa toimintamallissa uusia huippupelaajia.

 

”Olimme vuoden lopulla tilanteessa, jossa pääsimme pelaajamyyntien ja pelaajien urapäätösten jälkeen ajattelemaan uudelleen SJ:n kilpajoukkuetoiminnan rakenteita ja tavoitteita. Keskustelimme samalla uudesta tavasta ajatella myös omaa uraani kilpapelaajana. Lähdimme kehittämään mallia, jossa tulen jatkossa toimimaan huippupelaajien kasvattajana. Ei toki ole poissuljettua, etteikö oma urani saisi nostetta samalla, kun pääsemme tekemään töitä lahjakkaiden nuorten pelaajien kanssa, mutta pidän uudesta tavasta ajatella ja toimia osana organisaatiota.”, kertoo Niemelä, SJ:n pelinsisäinenjohtaja.

 

Lähde: SJ