Tapahtumanjärjestäjä ja turnausportaali Grail Group on perustanut yhteistyössä Skanssin kauppakeskuksen kanssa pop up -pelitilan Turun Skanssin kauppakeskukseen. Tilan avajaiset pidettiin eilen ja se on tästä lähin yleisön käytössä viikon jokaisena päivänä.

Tilan laitteistoon kuuluu 24 tietokonetta ja neljä Playstation 4 -konsolia. Tämän lisäksi tilasta löytyy erikseen varattava tiimihuone, kahvila ja Trustin shop-in-shop -laitekauppa. Suunnitteilla on jo monenlaista tapahtumaa, mukaan lukien pelijulkaisuja, kisakatsomoita, pelikokeiluja, valmennusta ja turnauksia.

Tilan pelitarjontaan kuuluvat muun muassa CS:GO, League of Legends ja Hearthstone.

”Harvemmin villimmästä päästä olevat ehdotukset toteutuvat näin hienolla tavalla”, kertoo Kalle Koskela, toinen Grail Groupin perustajista. ”Toki ilmainen pelitila huippulaitteilla vaatii suosiolliset kumppanit, suurkiitos heille.”

Pelitila on avoinna arkipäivinä 11-20 ja viikonloppuisin 11-18. Skanssin kauppakeskuspäällikkö Maarit Hurme uskoo pelitilan palvelevan hyvin kauppakeskuksen asiakkaiden tarpeita.

”Koetamme aina löytää uusimmat ja luovimmat ratkaisut asiakkaiden viihtymiseen. Pelaaminen on harrastuksena yleistynyt ja kilpapelaaminen on varteenotettava urheilulaji, haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kokeilla tätä”, Hurme kommentoi.

Pelitilan yhteistyökumppaneina toimivat Jimm’s-tietotekniikkaliike, Samsung, tarvikevalmistaja Trust Gaming ja ED-energiajuomat. Tila sijaitsee Skanssin kauppakeskuksen toisen kerroksen Tokmannin päädystä, entisen Espiritin tiloista.

Lähde: Grail Group Kuvalähde: Skanssi