Elektronisen Urheilun organisaatio SkitLite on julkistanut uuden Counter-Strike: Global Offensive -kokoonpanonsa. Mukana kokoonpanossa ovat muun muassa Chrome Gamingissä pelanneet Samu ”Uli” Leirilaakso,  Verneri ”Bona” Junkala ja Otto ”ottoNd” Sihvo.

Kokoonpano:

  •   Otto ”ottoNd” Sihvo (kapteeni)
  •   Verneri ”BONA” Junkala
  •   Samu ”uli” Leirilaakso
  •   Joonas ”aune” Rantala
  •   Jani ”Aerial” Jussila

Kokoonpanosta aune, Aerial ja uli ovat pelanneet aikaisemminkin SkitLiten riveissä.

Kokoonpano raivasi tiensä kesäkuussa Vectoramalla pelattavaan eSM Counter-Strike-osakilpailuun aiemmin tällä viikolla. Lisäksi joukkue tullaan näkemään ESEA:n 25:llä kaudella.

Joukkueen kapteeni ottoNd totesi SkitLiten julkaisemassa tiedotteessa, että joukkueella on jonkin aikaa ollut ongelmia löytää vakaata kokonpanoa, mutta nyt heillä on viisi pelaajaa, joilla on samat tavoitteet.

— Olemme enemmän kuin onnellisia, liittyessämme SkitLiteen. He ovat olleet osa suomalaista CS:ssää jo todella pitkään, tiedämme olevamme hyvissä käsissä, ottoNd kommentoi.

SkitLiten toimitusjohtaja Matt Wright on myös onnellinen uudesta diilistä. Wrightin mukaan suomalainen Counter-Strike on kehittynyt viime aikoina huimasti ja se alkaa näkyä myös kansainvälisellä tasolla.

— Toivomme voivamme taata näille nuorille kavereille kaiken heidän tarvitsemansa, jotta he voivat nousta korkeammalle tasolle ja kasvaa joukkueena, Wright toteaa.

Lähde ja kuva: SkitLite