Vain päivä sen jälkeen kun SkitLiten edellinen joukkue päätti erota on organisaatio jo valmis julkistamaan uuden kokoonpanonsa. Kuluvana vuonna SkitLiten paidassa kilpailee suomalainen Zorro joka on jo ehtinyt nappaamaan paikat Assembly Winter ja Lantrek -turnauksiin karsinnoista.

Joukkueen kapteeni Elden ”KipsiK” Evert kertoo etsineensä vahvaa kokoonpanoa jossa yhdistyvät niin yksilötaidot kuin joukkuedynamiikka. Ainakin alkuvuoden perusteella joukkue on tässä onnistunut voittamalla Assemblyjen karsinnoissa joukkueita kuten Conquer ja Findictus. KipsiK on aikaisemmin kilpaillut SkitLitessä vuonna 2015. SkitLiten vanhasta joukkueesta uudessa kokoonpanossa jatkaa ainoastaa Jere ‘Sergej’ Salo joka oli joukkueen vuoden pelaaja 2016.

Theo Daffun, SkitLiten operatiivinen johtaja kommentoi uutta joukkuetta seuraavasti:

”Olen erittäin mielissäni toivotteassani Eldenin takaisin Skitliteen, kunnioitan suuresti hänen taitojaan niin pelaajana kuin kapteenina. Jere ‘Sergej’ Salo on ollut kiistämättä taivavin ja konsistentein pelaaja jonka olen ikinä nähnyt hänen ikäluokassaan. Emme halunneet menettää häntä, ja tiesimme ettemme menettäisi :). On myös mahtavaa toivottaa kolme uutta pelajaa tervetulleeksi organisaatioon, on selvä että heillä riittää kunnianhimoa ja taitoa mennä erittäin pitkälle.”

SkitLite CS:GO 2017:

  • Jere ‘Sergej’ Salo
  • Elden ‘KipsiK’ Evert (C)
  • Pasi ‘RAIMOVORMISTO’ Koskinen
  • Jani ‘Aerial’ Jussila
  • Joonas ‘aune’ Rantala

Lähde: SkitLite