SkitLite Gaming on vapauttanut Overwatch-joukkueensa sopimuksesta organisaation ja kokoonpanon yhteisellä päätöksellä. Kokoonpanon hajoaminen juontaa juurensa Assembly Winter 2017 Overwatch pro -turnauksessa tulleeseen pettymykseen.

SkitLite oli ensimmäinen suomalainen organisaatio, joka perusti Overwatch-joukkueen viime vuoden heinäkuussa. Joukkueen matkaan sen kahdeksankuukauden olemassaolon aikana mahtui niin ylä- kuin alamäkiäkin.

Joukkue saavutti hyviä tuloksia muun muassa ESL:n ja GosuGamerin kilpailuissa sekä se voitti AOC MCS Masters turnauksen ja tuli toiseksi kesän 2016 Assembly tapahtumassa.

– Olemme nähneet joukkueen nousevan ja kaatuvan peräjälkeen. Tämän sanottuani, minusta tuntuu, että renkaamme pyörivät mudassa paikallaan. Saamme välillä mahtavia tuloksia ja välillä häviämme itseämme heikoimmille joukkuelle, saaden kaikki tuntemaan, ettei se ole sen arvoista, joukkueen kapteeni Veikka “Talisman” Laine kommentoi organisaation antamassa tiedotteessa kiittäen samalla organisaatiota ja toivottaessaan onnea tulevaisuuteen muille joukkueensa jäsenille.

SkitLiten toimitusjohtaja Matt Wright ja koko organisaatio kiitti tiedotteessa joukkuetta ja toivotti heille onnea jatkoa varten. Organisaation tulevaisuudensuunnitelmat Overwatchin suhteen ovat vielä hämärän peitossa.

SkitLiten entinen Overwatch-kokoonpano:

  • Veikka ”Talisman” Laine
  • Julius ”Julletin” Jokila
  • Miikka ”Dragonce” Kumpula
  • Kaapo ”Kryma” Laine
  • Otto ”Celne” Laine
  • Kalle ”Cali” Puuska

Lähde: SkitLite